Чорний лебідь: Ольга Кабо поділилася розкішними фото дочки

1027

51-річна Ольга Кабо в особистому блозі регулярно розповідає про своїх дітей, пишається їхніми успіхами. Нагадаємо, у першому шлюбі з бізнесменом Едуардом Василишиним вона народила доньку Тетяну. У нинішньому шлюбі з підприємцем Миколою Розгуляєво на світ з’явився син Віктор (7).

Читайте також:Три в одному: Ольга Кабо поділилася новим сімейним портретом з дочкою та сином

Цього разу емоції актриси зашкалювали: знаменитість поділилася розкішними знімками 20-річної Тетяни, яка виглядала на них неймовірно граціозною. Дівчина позувала на одній зі станцій столичного метро в образі, які багато користувачів Мережі назвали «Чорним лебедем».

Коли ніч, навколо нікого, і ти в обіймах тиші — можна натхненно парити над землею розправивши крила… В цій свободі, польоті над побутом і суєтою — і є суть творчості ✨✨✨

Танюша, Вітаю тебе! Ти-творець! Ти — творець! З прем’єрою!!!! — привітала дочка Ольга Кабо.

© Instagram @kabo_olga
© Instagram @kabo_olga

Днями раніше актриса ділилася з передплатниками особистого блогу своїм хвилюванням з цього приводу:

Прем’єра! Дуже важлива для нашої родини… У моєї дочки Тетяни дебют в ролі хореографа, режисера і автора лібрето балету «Лоліта. Аж до смерті і після» 💃 . Цей спектакль Таня ставить у театрі В’ячеслава Гордєєва «Російський балет» на сцені Губернського театру. Неймовірно усвідомлювати, що моя дочка — Творець і Творець! До того ж, Тетяна буде виконувати одну з партій 😅Звичайно, хвилююся і бажаю їй натхненної творчості!

© Instagram @kabo_olga

Читайте також:Танцюють всі! Самі запальні виступи дітей зірок

Нагадаємо, в минулому році Ольга Кабо в одному зі своїх інтерв’ю розповідала про те, що її дочка натхненна балетом.

У дитинстві Тетяна жила балетом. В результаті закінчила Московську державну академію хореографії при Великому театрі, а потім вирішила вступити на балетмейстерський факультет РАТІ — хоче стати хореографом.

Але мені здається, що вона поки не знайшла себе, можливо, і продовжить виступати сама. Таня — чудова танцівниця, дуже гармонійна, наповнена. На сцені її тіло «розмовляє», — ділилася своїми думками з читачами актриса і зазначала, що не було гладко.

У Тані в академії, на жаль, не склалися відносини з вчителями. А в балеті, як в будь-якому іншому виді мистецтва, вкрай важливо, щоб в тебе вірив педагог. Її безпосередній педагог по класиці дуже жорстко і не завжди справедливо вела себе з вихованками.

Я не засуджувала б її, якщо таке ставлення було б спрямоване на те, щоб добитися результату у верстата, але це відбувалося і поза уроків, що, на мій погляд, вже за межею дозволеного. Вчителі зобов’язані плекати в підопічних любов до професії, і діти повинні відчувати, що в них вірять. А якщо на дитину відразу ставлять хрест, пропадає стимул до розвитку. І Таня в якийсь момент його втратила. Але думаю, в ній не згасла любов до балету і бажання танцювати.

© Instagram @kabo_olga

І, як виявилося, все вийшло!

Чекаємо гарних новин про творчі успіхи Тетяни Кабо!

Фото на анонс: Instagram @kabo_olga