Ще одна донька? Кіра Найтлі стала мамою вдруге

888

Талановита британська актриса, 34-річна Кіра Найтлі на початку травня призвела шанувальників у непідробний захват, рассекретив свою другу вагітність. Кінозірка продемонструвала пристойно кругленький животик на вечірці Chanel J12 в Парижі. Для світського виходу вона вибрала сукню кремового відтінку, крій якого ідеально підкреслив змінилися форми актриси.

© Instagram @keiraknightley_fan_page, @keira_knightley_
© Instagram @dailyknightley, @keirachristinaknightleyfans

Нагадаємо, що Кіра Найтлі вже 6 років одружена з вокалістом і клавішником англійської групи Klaxons Джеймсом Райтоном. Їх таємне весілля пройшла у Франції і на ній були присутні лише рідні і близькі друзі зоряної пари. У травні 2015 року Кіра і Джеймс вперше стали батьками чарівної дочки, яку назвали Еді.

Читайте також:Від Джекі Кеннеді до Анджеліни Джолі: 15 найкрасивіших мам-брюнеток

Знамениті батьки максимально огородили спадкоємицю від настирливої уваги преси і громадськості та не показують її фотографії в соцмережах, а також практично нічого про неї не розповідають. У Мережі можна знайти рідкісні кадри малятка Еді, але всі вони зроблені папараці.

© Instagram @keira_knightley_

Еді схожа на балістичну ракету. З тієї секунди, як вона прокидається, і до того моменту, коли засинає, ця дитина рухається зі швидкістю мільйон миль в годину. І не бажає приймати допомогу! Наприклад, наводжу її в басейн — так вона не хоче, щоб я її тримала, просто з розуму сходить. Я кажу: «Ти ще не вмієш плавати! Потонеш». Все без толку, — не так давно розповіла про дочку актриса.

Також, за її словами, досвід материнства надзвичайно важливий для кожної жінки, навіть якщо вона з якихось причин не відчуває в собі материнського інстинкту:

Хоч я ніколи не вважала себе обуреваемой материнським інстинктом, дитину народити хотіла пройти цей досвід вважаю надзвичайно важливим.

© Instagram @keira_knightley_

Читайте також:Цікавий поворот: актриси, які знімалися під час вагітності

Сьогодні стало відомо, що актриса знову стала мамою. Папараці застали її разом з чоловіком під час прогулянки по Лондону з новонародженим малюком. Зіркова пара поки не розкриває ніяких подробиць про поле та імені дитини. Однак, судячи по рожевому квітці в руці Кіри, який помітили журналісти, у неї народилася друга дочка.

© dailymail.co.uk

До речі, в минулому році Найтлі написала відкритий лист герцогині Кембриджської і виступила з заявою про нав’язуваних в сучасному суспільстві еталони краси, яких, на її думку, зовсім не потрібно дотримуватися молодим матусям.

Сховайся. Сховай свій біль, твоє тіло розколюється, груди закінчується, гормони бушують. Ти гарно виглядаєш, Кейт, через сім годин після боротьби з життям і смертю, через сім годин після того, як тіло дало нове життя. Не показуй. Не говори! — емоційно написала актриса.

Фото на анонс: Instagram @keira_knightley_