Щиро: Олена Шишкова прокоментувала народження сина у Тіматі

1640

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, днями поділилися чудовою новиною про народження дитини. У своєму блозі Тіматі опублікував перші фото сина: хлопчика назвали Ратмир, і він з’явився на світло в клінічному госпіталі Лапино, який вибирають для пологів багато зіркові матусі.

Читайте також:Зворушливо і делікатно: мама Тіматі показала особливі фото з пологів Анастасії Решетовой

Фото: Instagram @timatiofficial

Малюк–первісток для молодої матусі і друга дитина для музиканта, який вже виховує 5-річну Алісу. Дівчинка з’явилася в його відносинах з моделлю Оленою Шишковой. Звичайно, багато шанувальники чекали реакцію екс-обраниці репера, і вчора вона пішла. У своєму особистому блозі модель тепло привітала молодих батьків з народженням сина:

Аліса з радістю і гордістю мені повідомила, що Настя народила їй братика. Багато питань до мене в коментах) всім цікаво, що я думаю з цього приводу.

Я щиро рада, що в Аліси з’явився маленький брат Ратмір! І вітаю молодих батьків🎉

View this post on Instagram

A post shared by Alena Shishkova (@missalena.92) on Oct 17, 2019 at 1:55pm PDT

У коментарях тут же відзначилася Анастасія Решетова, подякувавши Шишкову за теплі слова:

Дякую, Альона! 😘🙏🏽

Шанувальники також прокоментували привітання Олени:

Яка ви все таки розумна і мудра, Олена❤️ Шалено рада, що ви так радієте цьому ❤️❤️❤️ Бажаю щастя всій вашій родині❤️

Які ви класні дівчата 😍😍 😍

Прекрасна розумна дівчина 😍

Аліса зростає кмітливою і активною дівчинкою, а її батьки із задоволенням діляться фотографіями та відео з участю маляти і новинами про неї. Відомо, що Аліса серйозно захоплена балетом, вивчає англійську мову, а ще обожнює разом з татом пробувати різні екстремальні види спорту.

Коли у батьків щільний робочий графік, дівчинка проводить час зі своєю бабусею, Сімоною Яківною. Так що найчастіше кадрами з Алісою ділиться в особистому блозі саме вона. Однак не так давно Олена Шишкова поділилася відео з спадкоємицею: у ролику, який модель виклала на свою сторінку, вони разом з Алісою танцюють на ліжку і співають відомий хіт Тіматі і Лепса «Я поїду жити в Лондон». Маля з розпатланим волоссям підспівує мамі і встигає грати на іграшковій гітарі.

View this post on Instagram

A post shared by Alena Shishkova (@missalena.92) on Jul 24, 2019 at 11:18am PDT

Нагадаємо, що спочатку Тіматі і Решетова приховували той факт, що незабаром у них з’явиться малюк. Однак уважні шанувальники здогадувалися про це. Анастасія ховала животик, публікувала в особистому блозі архівні фото і відмовлялася коментувати чутки. Тіматі також не давав коментарів про те, чекають він і його кохана дитини. Вагітність вони підтвердили спільної фотосесією.

РешетоваФото: Instagram @timatiofficial

Зазначимо, передплатники Анастасії не раз припускали, що народжувати вона буде в Америці. Однак модель зазначала, що не розглядає цю країну в якості місця, де її дитина з’явиться на світ.

Нагадаємо й те, що напередодні народження малюка його майбутня бабуся Симона Яківна, мама Тіматі, навіть запропонувала влаштувати конкурс на краще ім’я для малюка. Читачі блогу Сімони пропонували назвати дівчинку Амелія або Аміна, а хлопчика — Давид або Дамір. Саме ці імена найчастіше зустрічалися у голосуванні.

Читайте також:

  • Чудо-помічник: Анастасія Решетова розкрила незвичайне засіб від розтяжок на животі
  • Анастасія Решетова прокоментувала стать майбутньої дитини
  • Офіційно: Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками
Фото на анонс: Instagram @missalena.92