Улюблені жінки: Сергій Безруков поділився рідкісним портретом дружини і 3-річної доньки

574

46-річний Сергій Безруков – зірка кіно і театру. Крім того, він успішний співак і музикант, а також художній керівник Московського губернського драматичного театру. Але головна роль у його житті – це, звичайно, роль турботливого і ніжного батька. Навесні 2016 року він одружився на режисера Анна Матісон, яка подарувала йому двох дітей – чарівну Машу (3) і довгоочікуваного сина Степана, якого в кінці листопада виповниться рік.

© Instagram @s_bezrukov

Зоряний батько з задоволенням ділиться в особистому блозі сімейними кадрами та новинами про дорослішання і перші успіхи своїх малюків. Єдине, що поки приховує Сергій – це обличчя сина, але прихильники впевнені, що коли дитина підросте Безруков розсекретить спадкоємця.

Читайте також:Сергій Безруков показав фото з пологового будинку

А поки маленький Стьопа, названий так на честь прадіда Сергія, насолоджується дитинством і іноді супроводжує своїх знаменитих батьків у робочих поїздках. Наприклад, улітку сімейство Безрукова в повному складі відправилася в Петербург. Там у перервах між зйомками вони насолоджувалися спільними прогулянками на березі Фінської затоки.

А у вересні актор узяв дружину і сина з собою на гастролі в Німеччину.

© Instagram @s_bezrukov

Дочка актора Маша росте справжньою красунею і хорошою хазяєчкою. Вона вже вміє готувати печиво, з радістю допомагає мамі з домашніми справами, а взимку спекла до татового приїзду з гастролей справжній торт. Її фотографії регулярно з’являються в особистому блозі Сергія і набирають безліч лайків і компліментів.

© Instagram @s_bezrukov

А на початку цього тижня Безруков зробив справжній подарунок передплатникам і поділився рідкісним портретом своїх улюблених жінок, дружини і доньки. Також він похвалився творчими успіхами дружини.

А в Пітері останні приготування, останні репетиції, ставиться світло, робота кипить! Вже 24 години! У Ані моєї ПРЕМ’ЄРА ОПЕРИ) 24ого ПРЕМ’ЄРА!!!!! І день, і ніч!!!! Побажаємо удачі, Дорогі мої, Хоррошие! – підписав кадр Безруков.

© Instagram @s_bezrukov

Шанувальники щиро захоплюються чудовим портретом улюблених жінок актора і залишають всій його родині компліменти і добрі побажання.

Яка у вас Сергій Аня талановита) і дітки просто диво! Сім’я, з якою хочеться брати приклад!

Улюблені жінки Сергія Безрукова))))) Дві очаровашки)

Успішної прем’єри,Ганні! Гарні ваші улюблені дівчатка!

Таку фотографію в кишеню зліва в піджаку і завжди поруч — з серцем…

Також передплатники особистого блогу кінозірки поцікавилися, а з ким же залишилися зоряні спадкоємці, поки батьки так зайняті на роботі. Безруков з радістю вступив з ними в діалог і розповів, що за Машею і Степаном доглядають бабуся з дідусем.

Читайте також:Серед листопада: Сергій Безруков поділився осіннім портретом 3-річної доньки

За словами актора, Маша часто буває у нього на зйомках і взагалі зростає за лаштунками. Вона буває на репетиціях і вже знає, що це татова робота, що підходити і відволікати його не можна, можна тільки дивитися. Актор з гордістю розповідає, що у Маші чудова фантазія, вона для свого віку дуже добре говорить і вже рахує до 15.

Будь-який час з Машею — улюблене. Похід в зоопарк або щоденне купання — все це приносить радість, тут і говорити нема чого, я не з тих, хто ухиляється від повсякденних занять, навпаки, кайфую, що можу сам заколочки приколоти або спати укласти, — говорив Безруков в інтерв’ю журналу «Антена».

© Instagram @s_bezrukov
Фото на анонс: Instagram @s_bezrukov