Юридичний переклад в Києві

7-18-2020


Юридичне життя міста-мільйонника має свій ритм і безліч особливостей. Тисячі фірм створюють і підписують сотні тисяч документів, взаємодіють між собою на офіційному рівні, встановлюють трудові відносини з власним персоналом. Ті компанії, які вийшли на світовий ринок, мають іноземних інвесторів або співпрацюють з іноземними партнерами, часто потребують перекладу такої документації і на іноземну мову. Часто перекладаються текстами юридичної спрямованості є договори між компаніями, трудові договори, інвойси, накладні, подорожні листи і багато іншого — від основоположних угод до супровідних записок і рядових повідомлень. Все це можно досить легко зробити, якщо звернутися за посиланням юридический перевод

Бюро перекладів MovaPRO працює з текстами юридичної тематики вже багато років і за цей час реалізувало безліч проектів високої складності і великого обсягу. З нашим перекладацьким супроводом були укладені важливі угоди і підписані відповідальні міжнародні документи.

Ми працюємо як з окремими документами, так і з пакетами документів будь-якого обсягу. Можлива послуга термінового перекладу. При цьому глосарій або надається Замовником, або складається нашим редактором на етапі попередньої обробки замовлення. Складання глосарію необхідно з тієї причини, що над терміновими замовленнями, як правило, працює кілька фахівців одночасно, і важливо, щоб основні використовувані при роботі терміни збігалися. Це тим більше необхідно саме для юридичних текстів, в яких форма, використання стійких словосполучень і професіоналізмів, настільки ж важлива, як і правильне перенесення сенсу тексту.

На вимогу замовника переклади можуть бути завірені нотаріально або печаткою бюро перекладів.

Для уточнення деталей ви можете зв’язатися з нашими менеджерами за телефонами (044) 362 47 89
(063) 52 35 999
(098) 607 79 67

Наші співробітники дадуть відповідь на всі ваші запитання і назвуть приблизні терміни виконання перекладу і його вартість.

Документи для перекладу Ви можете особисто принести в наш офіс за адресою ул. Ярославов вал 7, офис 201. або надіслати на електронну пошту [email protected]