Яблуко від яблуньки: Ганна Михайлівська показала знімок з мамою в честь її дня народження

1234

30-річна Ганна Михайлівська – одна з найталановитіших і чарівних актрис російського кіно, який успішно поєднує з кар’єрою виховання сина Мирослава, якому в липні виповнилося 4 роки. В честь цієї знаменної події актриса влаштувала веселе дитяче свято і запросила інших зіркових батьків з дітьми. У своєму особистому блозі Ганна у всіх подробицях показала, як пройшло свято її сина, а також зворушливо привітала його.

З Днем Народження, мій золотий! будь здоровий)❤️ Люблю тебе безмежно, — написала вона.

© Instagram @anna_mihailovskaya

На дитяче свято, який відбувся в столичному ресторані, прийшло багато друзів іменинника, а також завітали актриса і близька подруга Михайлівській Анна Хилькевич разом з донькою, 3-річній Арианной, і актор Іван Жидков з 2-річним сином Степаном. Гостей розважали аніматори в костюмах міньйонів, було багато танців, веселих конкурсів і велетенських мильних бульбашок, а іменинник отримав в подарунок можливість пограти на професійній барабанній установці.

Залізла в телефон, тільки 2 фотки. Ось це ми гуляли. Наші дорогі друзі, родичі, спасибі вам за такий чудовий свято, за вашу увагу, за такі класні подарунки! Мироша щасливий, задоволений. Спасибі! Ну а ми тим часом продовжуємо розбирати подарунки, — розповіла сьогодні Ганна про те, як пройшло свято.

© Instagram @anna_mihailovskaya

А сьогодні день народження відзначає мама артистки, і на честь свята Анна опублікувала зворушливе фото в стилі family look: на знімку мама з донькою одягнені в картаті сорочки.

Мама-це джерело нашого життя,це наш ангел хоронитель. Мамо,сьогодні в тебе День Народження!!!! З Днем Народження!🎉❤️ Я не перестаю захоплюватися твоєю турботою про нас усіх 🌟твоєю мудрістю,твоїм великим добрим серцем❤️У тебе самі ніжні руки на світі і зараз,як і в дитинстві,вони ще й лікувальні 😂🙈 Мама,будь здорова,а радувати,балувати і піклуватися тепер будемо ми про тебе!🎉 ми тебе дуже любимо,Мироша особливо ❤️ — щиро підписала знімок артистка.

© Instagram @anna_mihailovskaya

Шанувальники відзначили, що Ганна неймовірно схожа на свою молоду матусю:

Ти на маму схожа! Дві красуні! Бажаю здоров’я і всього самого доброго!

Дуже красиві, з іменинницею ❤️

Про божже,як ви схожі👍😍красуні👍🤗

До речі, поки актриса перебуває на зйомках, за сином якраз доглядає улюблена бабуся:

Я знаю, що Мирослав не залишиться без уваги. Перед ним стрибають і бабусі і дідусь. Все на підхваті. Мої батьки з ним день і ніч. Спокійно питає: «А коли приїде мама?» — і чекає. Зараз йому три роки, і я розумію, що дитину не можна сильно прив’язувати до себе. Потім від цього важко.

View this post on Instagram

A post shared by Ганна Михайлівська (@anna_mihailovskaya) on Aug 20, 2018 at 1:04pm PDT

Але, звичайно ж, мамі все одно хочеться швидше повернутися до коханому дитині додому і провести з ним дорогоцінний час. Про спільне дозвілля Михайлівська теж розповіла, заявивши, що сидіти вдома з дитиною — не її стиль.

Так що при будь-якій можливості лечу додому — проводжу час з ним, гуляю в парку, граю. Що поробиш, всі працюють, сидіти вдома з дитиною в режимі 24/7 — це ще гірше. Треба рухатися вперед, розвиватися, тоді і дитині буде цікаво.

У моїй професії можна поєднувати все. Якщо буду думати про розлуку із сином, то збожеволію. До того ж намагаюся надовго не відлітати, більше тижня не неприсутні.

У три рочки, син актриси не ходить в садок, і поки що це усвідомлений вибір Ганни. Але це не заважає їм планувати заняття у різних гуртках:

Хотіли піти в садок, але поки переживаю з цього приводу — діти досить часто хворіють. Збираємося піти на малювання, загальний розвиток. А так, поки пластилін ліпить з бабусі і дідусі.

View this post on Instagram

A post shared by Ганна Михайлівська (@anna_mihailovskaya) on Jul 15, 2018 at 10:24am PDT

До речі, нещодавно Ганна торкнулася теми дорослішання і материнства:

Мені подобається дорослішання. З народженням дитини кожна жінка розуміє, що знайдена найголовніша роль в житті — роль мами. Для жінки це дуже важливо. Виходячи з цього та пріоритети розставлені по-іншому, не так, як раніше.

View this post on Instagram

A post shared by Ганна Михайлівська (@anna_mihailovskaya) on Jul 14, 2018 at 12:16pm PDT

Читати також:

  • Марія Погребняк розповіла про перших пологах, вихованні хлопчиків і… мріях про дочку
  • Сергій Жуков розповів, чим захоплюються його діти
  • Андрій Малахов розповів про те, як змінилося його життя після народження сина
  • Чесно: Анна Хилькевич розповіла про помилки у вихованні маленької доньки
Фото: ©Instagram @anna_mihailovskaya