ЯКИЙ ПАРФУМ ВИБРАТИ В ПОДАРУНОК?

4-9-2021


Якщо ви шукаєте ідею для подарунка для другої половинки, коханої мами, або кращого друга , у нас є рішення для вас. Подаруйте близькій людині флакончик класичних парфумів. Перевірені, непідвладні часу аромати, упаковані в витончені флакони, стануть прекрасним подарунком для близьких. Звертайтеся за посиланням https://duhiopt.com.ua/ru/catalog/zhenskaya-parfyumeriya-opt та обирайте. Порадимо, які нотки аромату вибрати, щоб не допустити промаху в подарунку!

Що потрібно враховувати при виборі парфуму?

ЧИ Є ІДЕАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК?
На жаль, ідеального списку подарунків не існує, але, дотримуючись кількох правил, ви можете зірвати джекпот! Духи-відмінна ідея для подарунка. Чому ця маленька пляшечка з ароматом всередині-відмінна пропозиція?

Ймовірно, у світі немає людини, яка не любить добре пахнути, навіть якщо людина, для якої ви купуєте подарунок, не використовувала парфуми, їй це сподобається. Вишукані аромати надають впевненість в собі і змушують відчувати себе особливим. Чи є кращий варіант подарунка?
Ніхто ніколи не говорив: «Ой, я вже маю занадто багато духів!» В даному випадку йдеться про те, що голова не болить, оскільки ароматів виявляється завжди мало.
У поспіху з іншими повсякденними обов’язками людина, для якої Ви шукаєте подарунок, може забути про задоволення, яке доставляє флакон духів. Не завжди можна дозволити собі новий флакон, тому такий подарунок буде поєднанням приємного і корисного.
Вам необхідно проявити такт і пізнання людини, якій ви купуєте парфуми в подарунок. Слідуйте її смаку, а не своєму. Те, що Вам подобається, не обов’язково може сподобатися іншим.

КОМУ МОЖНА ДАРУВАТИ ПАРФУМИ?
Принципи savoir-vivre припускає уважний підхід до вибору косметики або парфумерії для подарунка. Чому? Перш за все, слід добре знати одержувача, щоб підібрати аромат або вид косметики до його потреб і не образити подарунком. На що звернути увагу при виборі відповідного аромату? Які парфуми вибрати чоловікові і жінці?

Перевірте, які аромати використовує одержувач. Ви можете подивитися на полицю у ванній або торкнутися цієї теми під час розмови. Завдяки цьому ви дізнаєтеся, яким ароматам він чи вона віддають перевагу. Може бути, є аромат, про який вона мріє і про який вже згадувала раніше? Ви також можете вибрати косметику з тієї ж парфумерної лінії — дуже популярні парфумовані лосьйони для тіла.
Дізнайтеся, чи є якісь нотатки, які не подобаються одержувачу. Якщо людина не любить аніс або ладан, переконайтеся, що вибраний вами аромат не містить цих ароматних нот. Це також полегшить процес пошуку духів — ви будете знати, від яких ароматів краще триматися подалі.
Проаналізуйте стиль і темперамент людини, для якого ви шукаєте ідеальний аромат. Її вік теж важливий. Якщо молода і енергійна жінка віддає перевагу юнацький стиль, зробіть ставку на парфумерію Chloé. Якщо ви купуєте подарунок елегантному і сучасному чоловікові, вибирайте Lacoste Red Style в Play.
Якщо ви не впевнені, які ноти подобаються одержувачу, і шукаєте безпечне рішення, відмовтеся від шипрових духів або важких тютюнових і шкіряних ароматів. Східні аромати або аромати папороті також можуть бути недоречними. Вони настільки характерні, що купувати їх краще тільки тоді, коли ви впевнені, що людині подобаються такі аромати.

На щастя, є ароматні нотки, які подобаються багатьом. Це, наприклад, ніжні, квіткові, фруктові або світлі деревні композиції. Ви можете вибрати універсальні аромати, які припадуть до смаку багатьом. Є класичні парфуми, до яких прагнуть чоловіки і жінки.