Які вони милі: Саша Савельєва взяла сина на весілля до доньки Кирила Сафонова

995

Два роки тому Мережу підірвала новина про те, що доросла дочка Кирила Сафонова зібралася заміж. Ірландський фінансист зробив Анастасії пропозицію, і з тих пір закохані готувалися до важливої події. Красива весілля відбулося лише в цьому році, і торжество розтягнули на кілька днів. Захід складався з pre-party і самої церемонії і свята. В якості локації молодята вибрали Ізраїль. Туди батько нареченої, Кирило Сафонов, полетів разом зі своєю дружиною Сашею Савельєвої і їх 6-місячним сином Леоном.

Читайте також:Кирило Сафонов поділився відео з новонародженим сином на честь річниці весілля

У своїх соцмережах Савельєва опублікувала коротке відео. В кадрі зіркова мама разом з чоловіком везуть коляску, а потім ніжно цілуються. Для весілля падчерки Саша вибрала золоте плаття в стилі старого Голлівуду з розрізом до стегна і босоніжки на шпильці.

View this post on Instagram

A post shared by Sasha S (@sasha_savelieva) on Oct 7, 2019 at 6:32am PDT

Коханий Анастасії Сафонової народився в Ірландії. Чоловіка звати Стівен Мерфі, і він працює в компанії, пов’язаної з криптовалютой. Кирило схвалив вибір дочки і привітав її, коли вона оголосила про заручини.

На одного ірландця в нашій сім’ї стало більше. Настуся + Стівен = тілі-тілі-тісто! Люблю вас! — написав він тоді.

© Instagram @anastasiasaf

До речі, молодята живуть в Нью-Йорку. Там Анастасія будує модельну кар’єру.

Читайте також:Вітаємо: дочка Любові Толкалиной і Єгора Кончаловського виходить заміж

Нагадаємо, що Саша Савельєва вийшла заміж за Кирила Сафонова в 2010 році. У березні цього року подружжя стали батьками. Екс-солістка групи «Фабрика» довгий час приховувала вагітність, а після пологів розповіла, що не була загроза викидня.

На останніх тижнях вагітності раптово сильно піднявся тиск, з’явилася загроза життю — і моєї дитини. Лікарі спробували стабілізувати мій стан, щоб я доходила до кінця терміну. Але не вийшло, довелося екстрено народжувати. На щастя, все обійшлося. Нас трохи потримали в пологовому будинку, щоб переконатися, що все добре, і відпустили з наказом більше відпочивати і утриматися від гастролей, — говорила вона в інтерв’ю Hello.

© Instagram @kirill_safonov

Пара навіть не встигла доробити ремонт, так як малюк з’явився раніше терміну. Перший час зірки з крихіткою тулилися в старому житлі серед коробок.

Фото на анонс: Instagram @kirill_safonov, @zvezdnye.novosti