Які зміни! Алсу вразила шанувальників знімками в новому образі

1258

Успішна співачка, багатодітна мама і просто неймовірно красива жінка — ці визначення відмінно підходять 36-річної Алсу. А в цьому році артистка стала ще й дизайнером! Нагадаємо, що у своєму блозі зірка поділилася з шанувальниками новиною про те, що вона створила дизайн весільної сукні.

У квітні цього року співачка представила на суд шанувальників неймовірно елегантний наряд, який, на її думку, буде доречний на будь весіллі. Витончене плаття нареченої доповнюють стильні деталі: довгі рукави, кейп, короткі рукавички і шлейф.

Намагалася поєднати в цьому платті все те, що, на мій погляд, притаманне справжньої Леді. Жіночність, ніжність, чарівність, елегантність і скромність. Звичайно, вам судити, як у мене це вийшло! Зі сторони завжди видніше! – написала Алсу під серією знімків.

Алсу создала дизайн свадебного платья© Instagram @alsou_a

А днями співачка поділилася з шанувальниками фотографіями з новою зачіскою — Алсу зважилася на кардинальні зміни і підстригла волосся під каре. На знімках в бірюзовому вбранні артистка неймовірно виглядає молодшою і дуже свіжою.

© Instagram @alsou_a

Шанувальники обсипали улюблену співачку компліментами, зазначивши, цей колір одягу підкреслює її очі:

Твої очі — такі чисті, як небо 💞💞💞

Красуня 💎

Красиво і дуже стильно 😘😘😘

В середині березня Алсу і її чоловік зазначили мереживну весілля — 13 років. На честь цієї події співачка опублікувала у своєму особистому блозі ніжне фото з Яном Абрамовим. Напомнм, подружжя одружилися 18 березня 2006 року. У тому ж році вони вперше стали батьками – на світ з’явилася їхня старша дочка Сафіна. Через два роки народилася Мікеллі, а в 2016 році Алсу подарувала чоловікові довгоочікуваного спадкоємця – хлопчика назвали Рафаелем.

© Instagram @alsou_a

На відміну від багатьох інших зірок, Алсу не приховує своє особисте життя від шанувальників. Співачка ділиться знімками дочок, а також розповідає про їх успіхи і своє материнство.

© Instagram @alsou_a

Своїх дітей Алсу виховує в строгості. Дівчатка займаються не тільки музикою, але і вивчають іноземні мови. А от свого сина зіркова мама поки що приховує. В турботі про дітей Алсу допомагає чоловік:

Ми разом виховуємо дітей. Але у нас різні функції у виховному процесі. У нашій родині «поганий поліцейський» — це я. Тато теж суворий, але основні виховні функції і контроль на мені. Для мене важливо підтримувати дисципліну і порядок, прищеплювати дитині повагу до дорослих. А тато — це наш глобальний надконтроль, чиє слово — закон в сім’ї. З розвитку та навчання тато ставить завдання: які мови треба вивчати, які книги потрібно читати тощо. Він задає нам цілі, а ми намагаємося їх виконувати, — говорить Алсу.

Фото на анонс: особистий блог зірки