Які ніжки! Олена Подкамінська вразила шанувальників кадрами із відпочинку

619

40-річна Олена Подкамінська – не тільки талановита актриса, але і мама двох чудових доньок – зараз чудово проводить час у теплій Греції. Нагадаємо, 8-річна донька Поліна з’явилася на світ в перших відносинах Олени, а маленька Єва, якій днями виповнилося два роки, народилася в нинішньому шлюб актриси з бізнесменом Денисом Гущиным.

Актриса знаходиться в прекрасній фізичній формі і регулярно ділиться з шанувальниками красивими знімками, що демонструють цей факт. Нещодавно зірка кіно дала інтерв’ю журналу OK і розповіла про гігієну харчування, яку дотримуються в їхній родині всі без винятку. Олена неодноразово говорила, що систему правильного харчування їй прищепили батьки з раннього дитинства, і зараз вона намагається впровадити її будинку. Актриса вважає, що це один із гарантів того, що доля дитини піде за щасливого і здорового шляху.

Якщо говорити про суть питання про ті чи інші заборони, то тут є один парадокс! Мова взагалі не йде про те, щоб дитині забороняти їсти солодке, ковбасу салямі, консерви або фастфуд в Макдоналдсі. Сім’ї треба створювати таке середовище, яка з народження пронизувала б культурою всі сфери його життя і органічно прилучала до корисного і правильного.

Гігієна харчування — це теж культура, як і те, що відноситься до фізичного розвитку або моральному вихованню. Коли ми дитині щось забороняємо, то найчастіше це відноситься до вже упущеної нами, дорослими, ситуації.

Як правило, це відбувається у зв’язку з нашим незнанням, безкультур’ям, а якщо сказати різко, але чесно — варварством! Яке здоров’я і щасливе дитинство може бути у дитини, що молотить все підряд, їжу сприймає, тільки якщо вона підсолоджена, а домовитися з ним про що-то можна, якщо дати цукерку?! – пояснює актриса.

Елена Подкаминская о своем рационе© Instagram @podkaminskaya_official

Раціон харчування від Олени Подкаминской:

Сніданок: яєчня з перепелиних яєць з овочами, сирники без борошна, козячий сир з кислими фруктами або тости з бездріжджового хліба з авокадо, каша на воді без цукру з овочами і топленим маслом.

Обід: суп без м’яса і картоплі — наприклад, щі, борщ, гарбузовий суп-пюре, вуха.

Вечеря: риба, м’ясо або птиця (обов’язково з овочами), а також різні оладки — капустяні, кабачкові або гарбузове. Овочі запечені, тушковані або на пару.

Замість десерту з чаєм відмінно підійдуть фініки або, в рідких випадках, штрудель з яблуками.

Якщо ви теж будете дотримуватися таких правил, результат не змусить себе чекати. Ось і Олена зараз ділиться літніми знімками з шанувальниками, що приводить їх у восторог. А які нескінченні ноги демонструє на своїй сторінці телезірка!

Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Олена Подкамінська (@podkaminskaya_official) on Aug 7, 2019 at 8:37am PDT

Шанувальники під постом розсипаються в компліментах:

Ви дуже красива і жіночна👍дивлюся і офигеваю як же все у вас вдало 👏

Ноги — як у балерини ♥️

😍Порцелянова лялечка 😍❤️🔥Фігурка 👌

Нагадаємо, кілька днів тому Олена, яка стала радувати шанувальників знімками своїх дочок лише нещодавно, поділилася у своєму блозі милим кадром з молодшої спадкоємицею.

2! ❤ #ДеньРожденияЕвы #ЕваКоролева – підписала фото актриса.

© Instagram @podkaminskaya_official

Варто відзначити, що Єва дуже схожа на свою маму в дитинстві. Тільки порівняйте ці прекрасні знімки!

© Instagram @podkaminskaya_official

Нагадаємо, що Олена Подкамінська вийшла заміж за бізнесмена Дениса Гущина таємно, і на торжестві були присутні лише рідні. Про те, що пара зв’язала себе узами шлюбу, стало відомо на початку 2018 року.

© Instagram @podkaminskaya_official
Фото на анонс: Instagram @podkaminskaya_official