Як бути красивою, якщо чоловік не дає грошей?

1472

До відходу в декретну відпустку у жінки є власний дохід. Після народження дитини він багаторазово зменшується — доводиться розраховувати тільки на допомогу. А з 1,5 до 3 років матуся і зовсім залишається без власних коштів. Все це за умови, якщо немає інших джерел доходу. Розраховувати доводиться тільки на чоловіка…

Однак чоловіків іноді відрізняє таку якість, як скупість. Як виявилося, саме воно є у обранця користувачки Мережі з ніком Олеся. Молода матуся поскаржилася подругам, що втратила привабливість в декретній відпустці.

Є такі чоловіки, дивні… Красивих люблять, але грошей не дають на красу… Як бути красивою вдома або на вулиці, якщо чоловік нічого не купує і не дає грошей? — задала питання подругам дівчина.

Читайте також:Чоловік витрачає на мене 6 тисяч за півроку, а потім говорить, що дорого обходжуся…

Матусі в Мережі розділилися на дві категорії: перші впевнені в тому, що фінансова залежність від чоловіка — це неправильно. Приміром, Вікторія заявила:

Забезпечую себе і доньку сама, мені ніхто нічого не винен, від цього відштовхуюся завжди. А якщо чоловік пропаде чи піде, не стригтися і не голитися? Не, не… І звітувати не потрібно зате, захотіла в салон, пішла в салон.

Солідарна з подругою і Тетяна:

Заробляти самій. Розпоряджатися грошима самої. Ви самі вибрали такого чоловіка.

У вас немає своїх грошей? Ви чекали дива, коли виходили в декрет? Навчіться нічого не чекати від чоловіка, хочете бути красивою робіть що-небудь для цього, заробляйте (Alina)

Матусі міркували і те, що на підтримання краси великі кошти не потрібні.

Можна бути красивою і без особливих грошей! Правильно фарбуватися і укладати волосся красиво. Знаєте, коли мені було 20, у мене був 1 чорний олівець і туш. І завжди була красуня. Подивіться, як можна наносити мейк одним тільки чорним олівцем. Вже 500 рублів раз на півроку у вас знайдеться? (Lili)

Однак автор посту з таким поглядом не погодилася:

І за волоссям доглядати не водою з милом…А красиву білизну, наприклад, гарний одяг? Або поки ти в декреті і сама не працюєш, то не дівчина і тобі нічого не треба, а куди вбиратися то, все одно вдома сидиш, так ось, мабуть, міркують.

Читайте також:Від 13 рублів: Христина Асмус поділилася бюджетним засобом для догляду за обличчям

Користувачка під ніком Щастя поділилася своїм досвідом, як навчити чоловіка спокійніше ставитися до витрат на б’юті-засоби:

Мій теж раніше бурчав, навіщо витрачати стільки… Хоча я витрачаю на себе трохи, але поступово звик, починає тикати мені, я йому пригадую без чого він би міг обійтися))) допомагає!

А що ви порадите автору цієї історії?

Всі фото: Depositphotos