Одні хлопчаки: 10 зіркових мам, які виховують лише синів

1503

Щорічно 22 листопада в світі відзначається День синів. Мабуть, це самий молодий сімейне свято, який є доповненням до існуючих давно Дню матері та Дню батька. В цей день мами і тата вітають своїх синів, а сини віддають належне батькам.

І хоча традиції цього свята ще не сформувалися, кожен прагне провести його в теплому сімейному колі. У цій добірці ми зібрали для вас знаменитих мам, у яких народжуються тільки хлопчики, і їх поради по вихованню справжніх чоловіків.

Співачка Наталі

Наталія Рудіна, більш відома під творчим псевдонімом Наталі, успішно поєднує кар’єру співачки і виховання трьох синів — Арсенія (18), Анатолія (9) та Євгенія (2,5). Артистка не раз говорила в інтерв’ю, що завжди мріяла про велику родину, адже в її родині теж було троє дітей. І незважаючи на всі труднощі працює багатодітної мами, Наталя впевнена, що головне — це виробити і дотримувати певний режим. І, звичайно, намагатися приділяти увагу кожній дитині.

Читайте також:Співачка Наталі розповіла, як пережити подорож із трьома дітьми

Нагадаємо, Наталія Рудіна заміжня за продюсером Олександром Рудиным. Вони познайомилися, ще коли співачка вчилася в школі. Подружжя разом уже 28 років.

До речі, днями знаменитість спровокувала чутки про четвертої вагітності. В її особистому блозі з’явилася фотографія з дитячого заходи, на якій явно видно кругленький животик. Шанувальники поспішають привітати Наталю з поповненням і сподіваються, що цього разу в родині співачки все ж з’явиться дочка. Однак сама зоряна мама тільки посміялася над бажанням журналістів нав’язати їй новий статус.

© Instagram @natali_star74

Коли народився молодший Женя, зрозуміла, наскільки все стало гармонійно. Сама ж психологічно відштовхувала від себе доньку. Боялася професією задушити її психіку. Все-таки робота дає багато побічних ефектів, але в хлопчаків немає зі мною прямого порівняння. Дівчинці важче було б зростати з популярною матусею, — розповіла Наталя в недавньому інтерв’ю, у відповідь на питання про те, чи хоче вона стати мамою дівчинки.

© Instagram @natali_star74

Марія Кожевнікова

Марія Кожевнікова — жінка багатозадачна. Вона відмінно справляється з вихованням трьох синів, а крім цього встигає будувати успішну кар’єру актриси і громадського діяча. Марія з радістю ділиться в особистому блозі кадрами із спадкоємцями та новинами про 5-річного Івана, 4-річного Максима та 2-річного Василя. Проте варто відзначити, що молодшого малюка Кожевнікова поки приховує від шанувальників і ЗМІ.

Зіркова мама раніше зізнавалася, що завжди хотіла мати багато дітей, щонайменше п’ятьох. Вона впевнена, що чим більше дітей, тим більше любові у серце матері.

Виховання кожної дитини підкидає настільки різні завдання! Ось у мене троє дітей, і всі — індивідуальності. Мені було б зручніше, якби у них були однакові характери, устремління. Але ні! Хоч це і складно, я намагаюся під кожну дитину підлаштовуватися. Я прагну довіряти дітям з раннього віку, — з посмішкою каже Марія.

Шанувальники чудового сімейства знають, що брати дуже дружні і називають свою «банду» — «Васильєви – сила»! Хлопчики ростуть спортивними і цілеспрямованими: Іван робить перші успіхи у футболі, Максим мріє стати десантником, а маленький Вася поки просто насолоджується дитинством.

Читайте також:Плюс 40 кг: Марія Кожевнікова поділилася цікавими фактами про народження сина

Нагадаємо, що Марія Кожевнікова і батько її синів, бізнесмен Євген Васильєв, повінчалися в серпні 2013 року в Свято-Нікольському соборі в Ніцці. На таїнстві були присутні тільки батьки та близькі пари.

© Instagram @mkozhevnikova

Єлизавета Боярська

Єлизавета Боярська — талановита актриса і щаслива мама двох чудових синів. У шлюбі з актором Максимом Матвєєвим з’явилися на світ 7-річний Андрій і Григорій, якому на початку грудня виповниться рік.

Зіркова мама мріє виростити з своїх синів справжніх чоловіків і головними якостями, які має прищепити мама своїм синам, вважає співчуття і доброту.

Завжди прошу Андрійка, щоб допомагав мені з сумками, наголошую, що я жінка. Потрібно виховувати у синах доброту, мужність і розуміння, що чоловік дужче, що він несе відповідальність за жінку. Народився хлопчиком – будь добрий, поступися дівчинці гарну цукерку, а собі візьми гірше. Така у тебе доля. Начебто б нечесно. Але якщо дитина вчиться робити це на рівні цукерок, то тоді і дорослим буде вести себе по-чоловічому. Для мене немислимо, коли сучасні хлопці не дарують дівчатам квіти, не подають пальто, не відкривають двері, не поступаються місце. Хотіла б, щоб мої сини були чоловіками в такому розумінні, в якому я це собі уявляю, — впевнена вона.

© Instagram @lizavetabo

Поліна Діброва

Поліна Діброва, дружина популярного шоумена і телеведучого Дмитра Діброва, ось вже 10 років щаслива з ним у шлюбі і виховує трьох прекрасних синів — 9-річного Олександра, 6-річного Федора і 4-річного Іллю. Поліна – захоплена мама: її особистий блог повний кадрів з буднів сім’ї і красивих відпускних моментів. Дружина телеведучого не соромиться дуріти з синами і домашнім вихованцем, отримуючи справжнє задоволення від материнства.

Зіркова мама не раз говорила про те, що все встигає завдяки улюбленому чоловікові. Саме він організував їх сімейне життя таким чином, що у неї залишається час і на дітей, і на догляд за собою. Хлопчаки, за словами Поліни, ростуть дуже музичними та активними. Старший дуже любить читати, середній серйозно захоплений фортепіано, а молодший з двох років активно займається плаванням і дивує батьків своєю цілеспрямованістю.

До речі, Поліні як мамі трьох синів часто задають питання про те, чи хотіла б вона стати мамою дівчинки.

Коли мені дарували подарунки на сцені, сказали: пора дівчинку. Мені не складно народити, відновитися, слава богу, здоров’я є. Але дуже складно приділяти дітям увагу, тому що кожен з них вимагає його. Я думаю про дівчинку, але ніхто цього не гарантує, — відповідає вона.

© Instagram @polinadibrova

Дарина Мельникова

Зірка серіалу «Татусеві дочки» Дарина Мельникова — одна з найбільш таємничих матусь нашого кіно. Влітку 2013 року вона приховала своє весілля з актором Артуром Смоляніновим, а пізніше ретельно ховала свої дві вагітності. Зараз Дарія – мама двох синів, яких вона практично не показує в публічному полі, але з радістю ділиться новинами про дорослішання 4-річного Артура і малюка Марка, якому виповниться рік у грудні.

Читайте також:«Дружба рачки»: Дарина Мельникова поділилася фотографією обох синів

У відвертому інтерв’ю журналу OK зіркова мама зізналася, що відмінно відчуває себе в компанії улюблених чоловіків.

Насправді я добре відчуваю цей тестостероновый світ навколо себе. Думаю, що ще трохи — і я почну отримувати від цього бонуси, — говорить актриса. — Старший відноситься до молодшого з великим трепетом. Іноді, звичайно, трактором за нього проїхати і сісти на обличчя, але теж з великою любов’ю. Молодший поки мало розуміє, що і як, але старший брат для того і потрібен, щоб відкривати секрети зовнішнього світу і отримувати життєвий досвід з пелюшок.

Одарка не раз говорила про те, що хоче, щоб її сини виросли справжніми чоловіками і маминими помічниками, а також зізнавалася, що материнство не далося їй легко. Однак до подібних труднощів вона вже навчилася ставитися филосовски.

© Instagram @melnikovads

Глафіра Тарханова

Актриса Глафіра Тарханова — ще одна матуся, яка воліє приховувати подробиці особистого життя. Вона разом з чоловіком Олексієм Фаддєєва виховує чотирьох синів: 11-річного Корнія, 9-річного Єрмолая, 7-річного Гордія і 2-річного Никифора.

Моя сила — це мої діти! — говорить актриса. — А, може бути, це я їх сила. Не так давно в одній бесіді зайшов питання про вік. Мовляв, через 10 років мені буде стільки то. І в той же час в голові виникла думка — «так, а скільки буде моїм дітям через 10 років? — вау! я хочу це побачити!» Тому що про себе — це вже не так цікаво. Набагато цікавіше про них. Це вже якийсь інший процес, в якому ти перебуваєш, і який здається нескінченним.

Незважаючи на те, що Глафіра приховує своїх спадкоємців і не показує їх зовнішність у соцмережах, про хлопчаків відомо, що вони ходять у звичайну загальноосвітню школу. Крім того, їх тато серйозно захоплений боксом і передав любов до цього спорту середнього сина Ермолаю. А ось зіркова мама раніше зізнавалася, що вона — строгий батько. Наприклад, вона забороняє синам користуватися гаджетами.

© Instagram @glafiratarhanova

Марія Погребняк

Марія Погребняк — дружина відомого футболіста Павла Погребняка і щаслива багатодітна мама. 11-річний Артем, 9-річний Павло та 7-річний Олексій ростуть вихованими і відповідальними хлопцями, а зіркова мама регулярно радує своїх шанувальників кадрами із спадкоємцями та новинами про них.

Марія не раз говорила про те, що прагне виростити синів, справжніх чоловіків, тому хлопчаки з раннього віку допомагають мамі по будинку і вчаться самостійності.

У нас режим: встали, прибрали ліжко, почистили зуби, одяглися, сіли за стіл, поїли, прибрали за собою тарілки. Вони повинні бути відповідальними. А ще поважати жінок. Я не ношу сумки з магазину, я віддаю їх синам. Вони ж чоловіки, вони повинні розуміти, що повинні за жінку все робити, — впевнена вона.

Відомо, що всі троє синів Марії і Павла навчаються в приватному британському ліцеї, який крім російської програми загальноосвітньої школи готує дітей до складання міжнародних британських іспитів англійською мовою з дисциплін середньої школи. І, звичайно, в їх житті присутній спорт: Артем займається футболом і мріє стати спортсменом, як тато, Павло професійно займається плаванням, а Олексій захоплюється тенісом.

© Instagram @mariapoga_

Марія Миронова

Свого первістка актриса Марія Миронова народила в 19 років. Від першого шлюбу з бізнесменом Ігорем Удаловым на світ з’явився Андрій, онук легендарного радянського актора Андрія Миронова. Молодий чоловік продовжив сімейну традицію, закінчив Театральний інститут імені Б. Щукіна, служить в театрі імені Вахтангова і активно пробує свої сили в кіно. Шанувальники відзначають, що він виріс неймовірно схожим на свого знаменитого діда.

А в кінці літа актриса приємно здивувала численних прихильників новиною про другу вагітність. 30 вересня Миронова народила другого сина, якого назвали Теодором (Федором). Зіркова мама розповідала раніше, що старшого сина намагалася вопитывать демократично.

Я виховувала його дружбою. Я, напевно, занадто демократична мама. Єврейська. Це важливо — те, що я Менакер. Дуже болюча була. Але і дуже демократична.

Читайте також:Будинок, милий будинок: Марія Миронова з 1,5-місячним сином повертається в Росію

Зараз Марія насолоджується материнством і слідує мудрій приказці «Щастя любить тишу». Однак фанати актриси впевнені, що незабаром Миронова поділиться новинами про молодшого спадкоємця і, можливо, навіть покаже кадри з ним.

© Instagram @mariya_mironova_actress

Наталія Антонова

Ще одна щаслива багатодітна матуся чотирьох синів — актриса Наталія Антонова. Причому молодшого сина вона народила в грудні минулого року і досі не розкрила не лише подробиці про пологи, але і ім’я малюка. Старший син знаменитості, 22-річний Артем, вже живе самостійним життям. Він закінчив Московський театральний коледж О. П. Табакова і багато знімається в кіно. Сини Микита і Максим вчаться в школі і радують маму своїми творчими захопленнями.

Головне — щоб мої сини були здорові і улюблені. Чекаю, що вони все коли-небудь одружуються, у мене буде багато онуків. Я молюся за своїх дітей і за їх щасливе майбутнє. Знаю, материнська молитва найсильніша… — впевнена Наталія.

Актриса — турботлива мама і неодноразово зізнавалася, що сім’я для неї на першому місці. Незважаючи на успішну кар’єру в театрі і кіно, за новими ролями вона не женеться, вважаючи за краще провести час з сім’єю. Крім того, шанувальники знають, що Антонова — відмінний кулінар і радує своїми стравами не тільки рідних. В особистому блозі Наталії безліч цікавих рецептів і професійних порад, як не залишити голодними улюблених чоловіків.

© Instagram @n.antonova

Яна Рудковська

Світська левиця і успішна бізнесвумен Яна Рудковська встигає не тільки займатися справами. Перш за все вона — щаслива мама трьох синів. 18-річний Андрій, 16-річний Микола (обидва від першого шлюбу з бізнесменом Віктором Батуріним) і 6-річний Сашко, якого домашні ласкаво звуть Гном Гномичем. Нагадаємо, що Андрій – не рідний син Яни. Рудковська усиновила хлопчика, коли перебувала в стосунках з Батуріним. Однак зіркова мама завжди підкреслювала, що однаково любить своїх синів.

Старші спадкоємці Рудковської в цьому році закінчили школу і стали студентами МДІМВ.

Читайте також:Яна Рудковська розповіла про фобії, яка у неї з’явилася після народження молодшого сина

Андрій уникає публічного простору і не дає інтерв’ю, а ось про Миколу відомо, що він захоплений музикою і збирається піти по творчому шляху та стати співаком. Але головна зірка в родині — це, безумовно, молодший Сашко. Він вже кілька років серйозно займається фігурним катанням в школі свого батька, дворазового Олімпійського чемпіона Євгена Плющенка. До того ж Саша дуже успішний в модельному бізнесі: він багато знімається в рекламних кампаніях і виходить на подіум.

Я вважаю, що, якщо у вас народжується дитина, неважливо, хлопчик чи дівчинка, потрібно віддавати його в спорт. Гімнастика, фігурне катання, хокей, футбол. Це дуже важливо, тому що, коли діти в системі, у них немає можливості займатися дурницями. Плюс це фігура, це постава, це характер, — впевнена знаменитість.

Рудковська — сувора мама. Раніше вона говорила про те, що якщо Сашко погано себе веде, то у нього відбирають іграшки і навіть ставлять в кут. Зіркова мама впевнена, що без строгості не виростиш справжніх чоловіків.

© Instagram @rudkovskayaofficial, @n_baturin
Фото на анонс: Depositphotos, Instagram