Як вчити англійську з малюком

3-30-2020

Відомо, що маленькі дітки дуже швидко вчаться. Головне завдання батьків — розвивати їх здібності до засвоєння інформації. Всебічний розвиток малюка так само важливий, як задоволення його потреб в їжі, догляді, спілкуванні, прогулянках. Отже, мами просто зобов’язані виділяти на це час. Англійська мова, безсумнівно, повинна бути присутня в переліку обов’язкових занять дитини. Але як ефективно організувати процес? Реокмендуємо звернутися до фахівців за посиланням вчити англійську з дитиною , це школа ЄШКО , на сьогоднішній день найнадійніше джерело з вивчення мов.

Маленькі дітки приблизно в рік починають розмовляти і вже до шести вони вільно володіють рідною мовою. Значить, можуть володіти і англійською, якщо батьки будуть докладати зусиль. Ще під час вагітності спробуйте читати книги англійською в голос. Коли малюк народиться, намагайтеся кілька хвилин в день звертатися до нього виключно іноземною. Можна розучити колискову і співати перед сном. Веселий віршик, діалог або казка будуть також привчати дитину до звучання іноземних слів.

Не турбуйтеся, якщо ваших знань не достатньо для діалогів і зв’язкових текстів, скористайтеся аудіозаписами, наприклад, аудіокнигами. Трохи пізніше, коли малюк почне цікавитися мультфільмами, купіть кілька дисків з його улюбленими героями англійською. Від такого навчання дитина отримає одне задоволення.

Якщо мама володіє англійською, хоча б на шкільному рівні, це значно полегшить навчання. Тільки мама може правильно підібрати час для занять, настрій, методи і підхід. Можна використовувати невеликі хитрощі при навчанні. Наприклад, якщо малятко любить грати ляльками, можна вивчити частини тіла, одяг, кольори, використовуючи улюблені іграшки

Теми для занять з дитиною повинні відповідати його інтересам і знанням рідною мовою. Складно пояснювати трирічному синочку місяці і дні тижня, якщо він ще не завжди відрізняє ці поняття на рідній мові. А ось організувавши рольову гру » похід в магазин за новою іграшкою», ви поєднаєте приємне з корисним. Малюк без проблем подужає такі слова, як м’яч, ведмедик, машина, лялька.

Не вимагайте серйозних знань від дітей дошкільного віку. Якщо ваш малюк знає 200 слів в 4 роки — це не означає, що він донесе їх до школи. Необхідно постійно підтримувати вивчений матеріал. Для цього-ведіть щоденничок прогресу. Всі заняття повинні проходити в ігровій формі. Якщо дитина втомився або втратила інтерес до теми, не змушуйте її продовжувати. Можливо, завтра у неї буде більше бажання займатися. Школа ЕШКО , допоже Вам правильно організувати навчальний процес з малюком сайт eshko.ua .