Як живе і чим займається старший онук радянського артиста андрія миронова

240

Легендарний радянський артист андрій миронов пішов з життя в 1987 році в 46 років. У зірки кінематографа залишилася дочка марія, яка з’явилася на світ в союзі з відомою актрисою катериною градовою (радистка кет). Марія пішла по стопах батька і побудувала успішну творчу кар’єру, знявшись у багатьох фільмах і театральних постановках.

У марії в союзі з президентом телекомпанії world fashion channel russia ігорем удаловим народився син андрій. Первістку миронової вже 29 років. Спадкоємець марії вирішив продовжити сімейну династію. Ще в 2015 році він успішно закінчив навчання в театральному інституті ім. Б. Щукіна, а також став запрошеним актором театру ім. Вахтангова.

Вже в студентські роки андрій почав активно зніматися в кіно. У 2011-му він з’явився на екрані в серіалі «зрада». Потім також взяв участь у таких картинах, як» годунов«, » годунов. Продовження», «золота орда»і «врятувати ленінград». В останній він виконав головну роль.

Днями стало відомо, що онук андрія миронова став почесним членом театру «ленком», в якому довгі роки працює і його мати. Тепер він ділитиме гримерку з такими зірками, як інна чурікова, олександр збруєв, олександра захарова. Про це розповів на традиційних зборах перед відкриттям нового сезону директор театру марк варшавер. Марія неймовірно пишається досягненнями спадкоємця, який робить успіхи в артистичній кар’єрі.

Нагадаємо, що в 2019 році у марії з’явився на світ ще один син. Хлопчика назвали федором. Свого чоловіка, який і став батьком малюка, актриса приховує. Вона лише говорила про те, що обранець — персона непублічна. Він є директором медичної компанії і далекий від шоу-бізнесу.

Юлія іоніна