Як жінці поводитися на першому побаченні

836

Зміст:

  • Як поводитися на першому побаченні?
  • Як правильно прощатися?
  • Як слід одягатися на зустріч?
  • Куди краще сходити?
  • Чого не варто робити?
  • Як вести себе після побачення?
  • Перша зустріч з чоловіком може визначити, як далі будуть розвиватися відносини, і навіть стати доленосною. Буде дуже сумно, якщо неправильна поведінка стане причиною припинення спілкування. Тому важливо знати, як подати себе з найкращого боку і одночасно бути природною.Якщо знати, як поводитися на першому побаченні, воно може стати доленосним

    Як поводитися на першому побаченні?

    Прямуючи на зустріч вперше, ви фактично приходьте знайомитися з людиною. Листування в соцмережах чи на тематичному сайті не дасть такого ефекту, як особисте знайомство. Тому так важливо справити враження молодої людини в хорошому сенсі цього слова.

    Будьте природною, але не простачкою. Не варто намагатися зобразити скромницу або душу компанії, якщо ви нею не є. Ваша поведінка не повинно відрізнятися від звичайного.

    Також слід брати до уваги такі поради:

  • Будьте точною. Запізнення вказує на те, що ви не дорожите часом і тим чоловіком, який вас чекає. Тому краще прийти в обумовлений час або трохи раніше.
  • Вимкніть телефон. Якщо ваша спеціальність не передбачає необхідності цілодобово бути на зв’язку, приберіть пристрій на час зустрічі. Покажіть, що ви цінуєте співрозмовником і виявленим їм увагою.
  • Не переборщуйте зі спиртним. Так, ймовірно келих шампанського позбавить від напруги. Але краще, щоб голова була свіжою, а поведінка адекватним.
  • Не переходьте до бесіди на гострі теми. Кращим варіантом будуть розповіді про свою професію, хобі, про це ж попросіть розповісти партнера. Поговоріть про недавно прочитаних книг, переглянутих кінофільмах, музиці, робочих чи відпускних планах. Але повідомляти нюанси особистого життя поки не слід, інтимне краще обговорити, коли ваша дружба стане ближчою.

    Намагайтеся вести розмову так, щоб не виникало довгого мовчання.

    Говорите про те, що співрозмовника цікавить: постарайтеся знайти тему, яка буде захоплюючою і для вас, і для нього. Але не вдавайте розумних. З інтелектуально розвиненою людиною проведення часу цікавіше. Але мало кому подобається, коли він хизується знаннями і намагається показати розумовий перевагу. Краще бути цікавою і простий співрозмовницею і не скупитися на похвалу.

    Як правильно прощатися?

    Не меншу важливість представляє і розставання після першої зустрічі. Зазвичай молодий чоловік проводжає дівчину до під’їзду. Не тікайте з холодним обличчям. Навіть якщо з хлопцем вам здалося нудно, все ж перекиньтеся парою слів перед відходом, виражайте подяку за витрачений на вас час.

    Варто цілуватися на першому побаченні – спірне питання. Ви нічим не зобов’язані. Навіть якщо чоловік не скупився на частування, зводив у театр і довіз до під’їзду через все місто – варто його цілувати чи ні, вирішуйте самі.

    правильноПравильно тільки триматися за руки при першій зустрічі чи можна поцілуватися — вирішувати дівчині.

    Однак якщо є потяг, можна коректно натякнути про це. Легко торкніться плеча або руки, вибравши слушний момент, кидайте погляди на його губи. Рухи повинні бути не занадто настирливими, але промовистими.

    Якщо чоловік пропонує вам зустрітися знову, не стрибайте від радості і не відмовляйтеся різко. Краще запропонувати поговорити про це трохи пізніше. Перше побачення не повинно бути надто тривалим або коротким, краще вибрати золоту середину, щоб у кожного учасника була надія зустрітися знову.

    Як слід одягатися на зустріч?

    Вибір одягу залежить від місця, де зустрічаєтеся. Але навіть для відвідування ресторану або театру не слід вибирати надто химерний наряд. Якщо запланована проста прогулянка, віддайте перевагу зручну повсякденний одяг.

    Жінці не потрібно надягати:

    • туфельки на шпильках;
    • вечірній сукні з великим декольте і розрізом;
    • вишукані прикраси.

    Недоречна яскрава косметика і хитромудра зачіска. Цілком вистачить звичайної класичної одягу, стійких туфель, помитих волосся і буденного макіяжу. Головне – елегантність, чистота і охайність.

    Куди краще сходити?

    Куди піти і чим займатися, слід обумовити заздалегідь – проведення часу повинно бути захоплюючим, але без дискомфорту і ризику. Виберіть заняття, яке не стане перешкодою бесіді. Скажімо, похід в кіно не дасть вам можливості дізнатися людини, його краще відкласти на майбутнє.

    как нужноЯк слід одягатися на першу зустріч залежить від того, де вона пройде

    Побачення можна провести в будь-якому форматі, але так, щоб цікаво було обом. Більшість відправляється гуляти в парк або на набережну, відвідує кафе. Але вітається і винахідливість, особливо якщо зустрічаються до цього були знайомі, хоч і поверхово.

    Що робити на побаченні – незвичайні варіанти:

    • покататися на ковзанах чи на човні;
    • сплави на байдарках;
    • подивитися незвичайну експозицію;
    • повболівати на змаганнях;
    • покататися на каруселях;
    • пограти в боулінг, більярд.

    Такий формат зустрічі підходить тим, хто побоюється нудьги. Якщо побачення буде нестандартним, його захочеться обговорити, поділитися емоціями. Так буде простіше почати бесіду. Крім цього можна буде зрозуміти, чи збігаються ваші інтереси і хобі.

    Чого не варто робити?

    На першому побаченні не говоріть занадто багато про себе, звертайте більше уваги на співрозмовника. Нікому не сподобається, коли ним не цікавляться. Не повідомляйте про свої проблеми, не скаржтеся на родичів, колег, начальство, здоров’я. Людині, що не знає вас, точно не захочеться брати на себе ваш негатив, це допустимо лише з близьким другом.

    Якщо у вас майже перед зустріччю трапилася неприємність, краще вибачитися і перенести захід або постаратися знайти нейтральну тему для бесіди.

    Що не можна робити ще:

    • вести розповіді про колишніх і розпитувати про це чоловіка;
    • непристойно висловлюватися;
    • повідомляти, чого ви чекаєте від майбутнього чоловіка;
    • порушувати особисте простір, лізти обніматися.

    Якщо вас запросили в кафе, ресторан, не замовляйте занадто багато їжі або дорогі страви – супутник може порахувати вас меркантильною або ненажерливою, до того ж у нього можуть бути фінансові труднощі.

    Якщо не сподобалося місце, захід, або як веде себе хлопець, повідомте йому про це. Якщо кавалер почав натякати на секс або навіть розпускає руки, незважаючи на ваші заперечення, краще відразу ж піти.

    Як вести себе після побачення?

    Насправді лякає не стільки саме захід, а те, що відбувається після. Ви повертаєтеся додому і починаєте аналізувати подію, розбиратися в емоціях. Однак не варто поспішати з висновками, за кілька годин спілкування ви не дізнаєтеся людини в достатній мірі.

    Пам’ятайте, що він теж відчував хвилювання. Тому:

  • Не зациклюйтеся на дрібницях. Головне – ваші відчуття, чи вам було цікаво і комфортно.
  • Якщо кавалер сподобався, відправте йому перед сном повідомлення: «Спасибі, я чудово провела час».
  • Не чекайте від нього нового запрошення, покличте самі, запропонуйте погуляти.
  • Але, на жаль, не завжди відбувається те, що хочеться. Якщо чоловік не відчуває тих же почуттів, прийміть це гідно. Не дзвоніть йому, не намагайтеся з ним зустрітися. Призначайте зустрічі іншим чоловікам, шукайте свого судженого.

    На першому побаченні від вас знадобляться доброзичливість і ввічливість, уміння зацікавити співрозмовника, але так, щоб це не зачіпало ваші інтереси. Від манери вашої поведінки залежить, триватимуть ваші стосунки, чи будете ви тільки знайомими, або це побачення стане початком чогось більшого.

    Також рекомендуємо почитати: стадії відносин