Як застосовувати масло зародків пшениці для обличчя

790

Зміст:

  • Користь олії зародків пшениці
  • Способи використання масла
  • Відгуки користувачів
  • Масло зародків пшениці для особи дозволяє поліпшити колір і стан шкіри без особливої праці. Для зміцнення імунітету і поліпшення загального стану волосся, нігтів, шкіри концентрат вживають всередину. Для омолодження шкіри продукт додають в улюблене уходовое засіб, придбаний в магазині або приготоване за домашнім рецептом.

    Масло зародків пшениці корисно для обличчя

    Користь олії зародків пшениці

    Олія з зародків пшениці є природним засобом для підтримання водного балансу та обміну речовин у шкірі. Споживання продукту всередину надає позитивну дію на стан волосся, нігтів, нервової системи, покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Домашні маски і креми з цим інгредієнтом дозволять зберегти молодість, підвищити пружність і еластичність шкіри.

    Властивості продукту обумовлені його багатим складом: вітаміни краси (А, Е, D, РР), амінокислоти і мінеральні сполуки. Масло має протимікробну, антисептичну, регенеруючою і очищаючим ефектом. Воно не має протипоказань і дуже рідко викликає алергію, тому його рекомендують використовувати для сухої, чутливої, чутливої шкіри.

    Користь натурального масла зародків пшениці для шкіри:

    • відновлює і відновлює функції епітелію;
    • підтягує, бореться з віковими птозом, ранніми зморшками;
    • прибирає набряклість особи;
    • усуває сухість, живить і зволожує;
    • загоює і бореться з шкірними захворюваннями.

    Густа рідина дуже в’язка, може спровокувати закупорку пір і підвищити жирність шкіри, тому застосовувати масло в косметології необхідно в комплексі з іншими, більш легкими засобами. Також його додають в живильний крем: 5-6 крапель дозволять збагатити косметику природними вітамінами і мікроелементами.

    Способи використання масла

    Застосування екстракту зародків пшениці може бути різним. В народних рецептах краси його додають в маски, креми, що очищають скраби, регенеруючі мазі. Якщо ви не знаєте, як використовувати масло правильно, скористайтеся наступними рецептами.

  • Поживна маска з омолоджуючим ефектом. Візьміть 100 мл сметани змішайте з 10 краплями екстракт зародків пшениці. Дайте суміші кілька хвилин настоятися, потім товстим шаром нанесіть на обличчя. Змивати слід через 30 хвилин.
  • Компрес на повіки проти мішків, темних кругів і втоми очей. Змішайте 5 мл олії з 4 капсулами аптечного вітаміну Е і А. Отриману суміш кілька хвилин підігрівати на водяній бані, потім нанесіть на шкіру повік вбивають рухами. Через 30 хвилин зітріть залишки з обличчя і вмивайтеся теплою водою.
  • Засіб проти зморшок і птозу. Необхідно взяти 15 мл екстракту, додати в нього кілька крапель ефірних масел м’яти, сандалу, лимона, жожоба. Нанести суміш на ватний диск або самостійно підготовлену тканинну (марлеву) маску, яку слід накласти на обличчя. Через 20 хвилин маску можна зняти і протерти обличчя від залишків ватним диском, змоченим мицеллярной водою.
  • Також косметичний засіб використовується при боротьбі з висипом вугрів. Для цього концентрат додають суміш з білої глини і лимонного соку. Цей рецепт добре підсушує шкіру і вже після першого застосування допомагає позбутися від почервонінь.

    Відгуки користувачів

    Відгуки про аптечному засобі ґрунтуються на багаторічному використанні домашніх рецептів краси. Масло зародків пшениці полюбилося жінкам за універсальність та виражений омолоджуючий ефект. Регулярні компреси і маски підтягують шкіру, усувають вікову сухість, лущення.

    Екстракт зародків пшениці застосовують у поєднанні з ефірними маслами, молочними продуктами, овочами та фруктами. Також засіб використовують для омолоджуючого масажу обличчя.

    Масло зародків пшениці рекомендується використовувати для сухої, чутливої, запаленої шкіри. Регулярні маски з даним продуктом допоможуть зберегти молодість і позбавити від вже з’явилися зморшок.

    Також рекомендуємо почитати: маска для обличчя з крохмалю