Як носити пальто з чобітьми

588

Талант створення ідеального образу полягає в умінні грамотно поєднувати речі між собою. Одним з важливих аспектів модного стилю є гармонійний підбір під пальто моделей чобіт. Враховується при поєднанні цих двох елементів гардеробу фактура матеріалу, крій і довжина пальто.

Швейна промисловість пропонує жінкам широкий вибір моделей пальто: приталені і вільні, з великими кишенями, оригінальними рукавами, укорочені або довгі моделі. Розглянемо докладніше поради стилістів про грамотному поєднанні пальто з чобітьми.

Пальто з високими чобітьми

Довгі пальто відмінно поєднуються з високими чобітьми. Цей варіант особливо хороший для прохолодної пори року: заходять під поділ пальто чоботи захистять ваші ноги від замерзання. Якщо вибрати довгі чоботи» труби», то в них легко можна заправити штани і вони не забризкуються брудом.

Дуже добре виглядають з пальто довжиною міді або з укороченими моделями високі чоботи-гармошка або ботфорти. Підібрані в тон чоботи пальто візуально подовжують силует.

Гра на контрасті дозволить створити яскравий і запам’ятовується цибулю.

Чорне пальто з чобітьми

Класикою моди вважається чорне пальто прямого крою довжини міді. Воно найкращим чином поєднується з чобітьми будь-якого фасону і довжини. Особливо ефектно виглядає з класичними шкіряними або замшевими чобітьми на підборах.

Укорочені двобортні пальто з поясом чудово поєднується з високими ботфортами з чорної замші або з чобітьми на шнурівці.довгі пальто і пальто в стилі оверсайз виглядають стильно і оригінально з чобітьми на грубій підошві.

шкіряні пальто надають елегантний вигляд дамам в поєднанні з чобітьми на підборах контрастного кольору.

Чоботи з бежевим пальто

Короткі бежеві пальто вибирають для себе автолюбительки. Під них підходять чорні, бордові, бежеві або коричневі ботфорти.

класичні пальто гармонують з шкіряними чобітьми.модель халат розкішно виглядає з високими чобітьми на шпильці, складаючи частину святкового образу.

Чоботи на стійких товстих підборах підійдуть до стьобаних бежевим пальто і пальто вільного крою.замшеві чоботи створять відмінний тандем з бежевим пальто класичного крою із замші.а ось з лакованими чобітьми потрібно бути особливо обачними, вони можуть зіпсувати образ.

Пальто з чобітьми на підборах

У взутті на підборах жінка завжди виглядає витончено і елегантно. Однак, щоб грамотно підібрати пальто до чобіт, потрібно визначитися з тим, який стиль хочете створити і в якій ситуації наряд використовувати.

укорочені моделі пальто відмінно виглядають з високими чобітьми-трубами, ботфортами або «козачками». Моделі цього взуття нюдових відтінків посилять ефект довгих ніжок, і візуально додадуть росту 4-5 сантиметрів.

особливо затребувана у жінок довжина нижче колін. Під такі пальто відмінно підійдуть класичні чобітки на підборах, чоботи-панчохи, чоботи зі шнурівкою і металевим декором.

Пальто з чобітьми без каблука

Приталені моделі пальто вибирають романтичні натури. До таких моделей підійдуть як укорочені, так і довгі чоботи на суцільній підошві.

діловий стиль підтримується замшевими і шкіряними чобітьми без каблуків кольору бордо, шоколаду, беж. Залежно від типу фігури і довжини пальто чоботи можуть мати різну висоту.розкішні пальто максі з кашеміру стилісти рекомендують носити з високими замшевими ботфортами.

Пальто з чобітьми виглядає завжди доречно і привабливо. Однак, необхідно враховувати фасони пальто, їх колірну палітру, довжину і поєднувати з відповідними чобітьми.