Як одягнутися на співбесіду, якщо поправилася під час вагітності?

1419

Завершення декретної відпустки для багатьох молодих матусь стає путівкою в нове життя – вони приймають рішення поміняти роботу. Але перед цим потрібно на співбесіду з майбутнім роботодавцем. Свою історію про підготовку до співбесіди після декретної відпустки розповіла молода матуся Асель Тихомирова.

Зібралася виходити на роботу. Завжди була пампушкою, але в 46-48 одягала з каблуком і приваблива була. Завжди манікюр, укладання, – розповідає Асель. – Вийшла в декрет і не помітила, як перетворилася на квочку. Завтра співбесіда, сьогодні вранці вирішила речі підготувати, дістала свої «робочі» речі і не влізла ні в одні. Виявляється, 50 розмір ношу вже. При хорошому освітленні у великому дзеркалі побачила себе і сльози навернулися. Погляд згаслий, ці товсті ноги і обвислий живіт. Прийшла додому і розревілася. Невже довела себе до такого стану?

Читайте також:Життя після трьох родів: блог мами про те, як полюбити неідеальне тіло

Автор розповіла, що чоловік запропонував їй свою допомогу у виборі одягу для співбесіди. Але ось чим це завершилося:

Він подивився те, що підійшло мені потім сказав: «Ти реально поправилася і недоглянута така з боку. Іди в салон або з мамою шукай собі вбрання».

Молода матуся також розповіла про своїх параметрах:

Я на облік 69 кг вставала. Я зараз 80 важу. Вся в зморшках в 25 років

…і звернулася за підтримкою до подруг. Матусі з Мережі відразу ж відгукнулися. Набір ваги в декретній відпустці – знайома багатьом ситуація. Дівчата розповіли, як вони справлялися з зайвими кілограмами.

Вивчи система мінус 60, скинеш з нею, я теж розпливлася, дотримуюсь системи, повільно, але вірно йду до своєї мети (Tass)

Легко скинете, якщо захочете. Не можна сідати на строгі дієти, які багато чого обмежують, зірветеся, гірше буде, з такої ваги нормально піти швидко, просто обмежуючи себе в обсягах порцій. Потрібно їсти менше, ніж зазвичай їли на половину, і ввечері після 7 не їсти взагалі, тільки пити. Схудла так з вагітності на 13 кг (Дарина)

Ну чого ви так засмутилися? Дієте, а не жалійте себе. Всі жінки через це проходять. 80 кг це дійсно багато, а вам всього 25. Я народжувала з вагою 73 кг (набрала 18 кг вагітність). Тільки зараз вага прийшов у норму. Рот на замок і все. Іншого способу не придумали. А шия, обличчя-з втратою ваги підуть і складки на шиї, і особа придбає контур. Навряд чи у вас в 25 років є глибокі зморшки. Моя жорстка дієта. Вранці чай з бутербродом, обід — кави з шматочком м’яса, вечір чай з сухариком. У перервах фрукти. Жорстко, але дієво. Спортом у мене немає часу займатися, та й бажання теж. З донькою дуже багато ходжу пішки (Надійка)

Ставте мету і вперед! вам всього 25, ви не так довго в цій вазі — скиньте все, займайтеся спортом вдома, купіть спортивний марафон який-небудь, програму харчування, стрижка, манікюр (Linok)

Все у ваших руках, головне — не впадати у відчай, не опускати руки і тим більше не впадати в депресію! В наш час у вашому віці легко привести себе в порядок, головне бажання і мотивація! Мені 37, для мене спорт і ідеальна фігура — це обов’язково, з другою дитиною трохи розслабилася, але вже сходила на 2 тренування — початок покладено) Удачі вам в спорті і закривання рота на замок, як каже мій тренер (Alexandra Lee)

А ось про те, як підготуватися до майбутнього співбесіди, корисні рекомендації дають експерти по моді. Приміром, фешн-експерт та телеведуча Евеліна Хромченко дає поради, які допоможуть скласти правильний спосіб:

При влаштуванні на роботу в сфері управління уникайте декорованих колготок, розрізів на спідниці і святкових блузок.

Піар-менеджеру на співбесіду варто надіти чорний брючний костюм або чорне плаття-футляр. Можна витримати наряд у сірій гамі. Це може casual-шик або ділової образ.

Слід уникати елементів гламуру і зайвого креативу.

При влаштуванні на роботу в соціальній сфері не варто використовувати для створення образу ультрамодні деталі, вибирайте нейтральні костюми. Вирушаючи на співбесіду, віддавайте перевагу класичному образу в пастельній гамі.

Читайте також:Прощай, живіт! 4 виверти в одязі, які допоможуть приховати зайве

Корисні рекомендації є і в імідж-консультанта Віри Коршунової.

Щоб правильно розставити акценти, об’єктивно оцініть свої переваги, – пояснює фахівець. – Якщо у вас гарні руки — зробіть акцент на годиннику, браслеті або кільці. Якщо більш виграшна зона — портретна, то фокусною точкою може стати краватку, брошка, сережки або окуляри. Правильно підібрані окуляри допоможуть додати солідності і авторитету занадто м’якому, дитячим виразом обличчя. І пам’ятайте акцентів не повинно бути занадто багато: таких фокусних точок не повинно бути більше двох.

А вам доводилося вирушати на співбесіду одразу після декретної відпустки? Розкажіть свою історію.

Всі фото: Depositphotos