Як сестри-близнюки: Валерій Сюткін здивував шанувальників кадром з дружиною і донькою

1221

Валерій Сюткін у своєму блозі виклав знімок двох Віол — дружини і дочки. Фото стало головоломкою для багатьох шанувальників. Тому що з ходу сказати, хто з них хто — не важко, а неможливо!

Дві улюблені жінки музиканта так схожі один на одного, що складно відрізнити мати від доньки. Між ними 21 рік різниці, а виглядають вони обидві на двадцять років. У коментарях до знімка шанувальники музиканта відзначають їх неймовірну схожість і красу.

© Instagram @syutkin_valeriy

Коментатори були на рідкість одностайні:

Як дві сестрички) красуні ❤️

Респект Валерки за сестричок!))

Сестри😂👍

Красуні, як же схожі!!! 💐❤️

© Instagram @syutkin_valeriy

Валерій і Віола познайомилися під час спільної роботи. Майбутня дружина музиканта була костюмершей і перша проявила ініціативу — поцілувала Сюткіна, але потім зробила вигляд, що нічого не було. Тоді в атаку пішов вже сам музикант: він гарно залицявся до коханої. Співак згадує, що почуття буквально переповнювали його. У шлюбі вони живуть вже 25 років, але і зараз їх відносини сповнені тієї палкості почуттів.

В серцях наговорюємо такого, що я би ніколи не простив.Коли присутня велика, справжня любов, на рівні пристрасті, обов’язково при сварці буде: «я відберу в тебе все», «ти не побачиш дітей», «я распилю все», «все життя присвячу, щоб тобі було погано»… Від любові до ненависті — один крок, — ділився Сюткін. — Якщо є пристрасть.

© Instagram @syutkin_valeriy

Донька Валерія Сюткіна Віола працює мистецтвознавцем. У неї кілька утворень, у тому числі в Сорбонні. Дівчина незабаром планує вийти заміж, її обранцем став молодий чоловік з Німеччини. Вони познайомилися на сайті знайомств і знайшли багато спільних захоплень. Мама Віоли не проти обранця, Валерій також схвалює вибір дочки.

До речі, у Валерія Сюткіна є ще двоє дітей від попередніх шлюбів — дочка Олена та син Максим. Музикант вважає, що винен перед дітьми, так як мало часу приділяв їм. Однак їм все одно вдалося зберегти теплі і дружні відносини. Обидва спадкоємця закінчили МДУ їм. Ломоносова і відбулися в професії.

Читайте також:

  • В День матері: знаменитості на дитячих фото з мамами
  • Адель-Ілларія, Вікторія Місяць, Пересвет: експерт пояснив, чому батьки дають дітям незвичайні імена
  • Яблучко від яблуньки: донька Світлани Лободи неймовірно схожа на мати в дитинстві
Фото на анонс: Instagram @syutkin_valeriy