Як сестри: Равшана Куркова поділилася знімком знаменитої мами в молодості

525

Равшана Куркова в юності не планувала йти по стопах своїх батьків (мама Рано Кубаева — кіноактриса, тато Бахрам Матчанов — театральний актор), а хотіла пов’язати своє життя з журналістикою. Але гени взяли верх.

Першу роль Равшана зіграла в 12 років, але тоді пристрасть до акторської майстерності не розгорілася. А вже після закінчення педагогічного інституту (факультет філології) Куркова зрозуміла, що їй цікава сцена. Перші цінні поради про професії давала мама — досвідчена актриса і до того моменту вже відбувся режисер. Багато в чому завдяки їй Равшана і знайшла свій шлях. Вона і в звичайному житті прислухається до мудрої матері і принципів, які заклала в неї бабуся в дитинстві.

Мама в мої 14 років дала мені чудову пораду: «Починаючи щось, доводь справу до кінця і ніколи не кидай на півдорозі. Тільки так ти зможеш досягти успіху». Це був дуже правильний рада, і я намагаюся слідувати йому, — ділилася Равшана. — Бабуся заклала в мені пристрасть до навчання. Я їй дуже вдячна за те, що в мені донині сидить моторчик, спраглий нових знань. Плюс до всього бабуся виховувала мене в строгості, що загартувало мій характер, привило правильне ставлення до життя, до людей. Для неї були важливі такі цінності, як порядність, чесність, працьовитість. Бабуся завжди говорила: «Головне не те, скільки ти заробляєш, маєш вплив у суспільстві, головне, що ти ночами спокійно спиш, бо твоя совість чиста.

Равшана Куркова с мамойФото: Instagram @rav_shana

Равшана ніжно піклується про маму: вони часто разом відпочивають, ходять на косметичні процедури і шопінг. Цього літа вони провели тиждень в Туреччині і залишилися дуже задоволені спільною відпусткою. Куркова поділилася відпускними знімком з мамою у своєму блозі. Шанувальники актриси захопилися її схожістю із зірковою мамою.

Равшана Куркова с мамойФото: Instagram @rav_shana

А сьогодні Равшана виклала знімок, на якому зображена обкладинка журналу з зображенням її мами в молодості. Сказати, що Куркова — копія своєї знаменитої матері, мабуть, не можна, але гордовитий погляд, ідеальна постава явно дісталися їй від мами.

мама Равшан КурковойФото: Instagram @rav_shana

В коментарях відзначають, що у мами дуже природне і гарне обличчя, яких в наш час зустріти серед актрис практично неможливо і, звичайно, порівнюють мати і дочка, сходячись на думці, що обидві красуні.

Як приємно споглядати природну красу, де є індивідуальність, а не всі ці штамповані особи. Ви з мамою справжні красуні!

Ви дуже схожі , мама красива

Равшана Куркова с мамойФото: Instagram @rav_shana

Нещодавно Поліна Гагаріна ділилася у своєму блозі знімком мами Катерини Мучкаевой в молодості. Мама співачки в минулому — танцівниця колективу «Берізка». Не дивно, що на ретро-знімках вона виглядає стрункою ланню. Саме мама знайшла свого часу слова для Поліни, щоб спонукати її до схудненню. Зараз Гагаріна вдячна матусі і з радістю приймає порівняння з нею.

мама Полины ГагаринойФото: Instagram @gagara1987

Читайте також:

  • Хто більше схожий на маму: співачка Глюкоза або Діна Корзун?
  • В День матері: знаменитості на дитячих фото з мамами
  • Схожість у спадок: донька Палажки дивно схожа на маму і бабусю
Фото на анонс: Instagram @rav_shana