Як тато: 8-місячна дочка Еміна вчиться грати на піаніно

798

31 грудня 2018 року, за кілька годин до свята, Емін Агаларов в четвертий раз став батьком. Олена Гаврилова подарувала музиканту дочку, яку вони назвали рідкісним ім’ям Афіна. Свою спадкоємицю зіркові батьки показують Інтернет-користувачам досить рідко, а личко дитини і взагалі приховують. Але сьогодні співак зробив для фоловерів сюрприз, опублікувавши в соцмережах знімок дорослої доньки. В кадрі маленька Афіна грає на піаніно.

© Instagram @eminofficial

Починаємо з самого раннього віку, — підписав знімок артист.

Шанувальники обсипали малу компліментами і відзначили, що в такій творчій родині Афіна точно зросте артисткою:

В очікуванні віртуозного піаніста!

© Instagram @eminofficial

Чудова фотографія 😍👍❤️

Солодкий кульбаба 🤗

Дуже зворушлива фотографія Емін❤️❤

© Instagram @eminofficial

Така манюничка і вже сидить за піаніно , солоденька помпусичка ❤️

Скоро буде татові пісні писати❤

А раніше співак розповідав шанувальникам про характер його молодшої дочки. «Якщо їй щось треба, то вона обов’язково отримає», — писав він. Крім Афіни у Еміна Агаларова є двоє синів: Алі, Микаил, а також маленька Аміна, яку він удочерив у шлюбі з Лейлою Алієвої.

© Instagram @eminofficial
© Instagram @eminofficial

Нагадаємо, що Емін одружився вдруге в липні 2018 року. Його обраницею стала модель Олена Гаврилова. Весілля пройшло в підмосковному заміському гольф-клубі. На урочистість прийшли родичі, а також зіркові друзі. До весілля закохані складалися у відносинах близько двох років. До речі, у Олени є син від мільярдера Рустама Таріко. Зірка не показує хлопчика фоловерам.

Фото на анонс: Особистий блог зірки