Як ущільнити і омолодити шкіру під очима

762

Зміст:

  • Як ущільнити шкіру під очима народними засобами
  • Як ущільнити і омолодити шкіру навколо очей: салонні процедури
  • Після 40-ка років тургор шкіри помітно знижується, з’являються виражені зморшки і стають помітними ознаки старіння. Першою страждає ніжна і чутлива шкіра навколо очей. Існує багато методів, що дозволяють не тільки зупинити процеси старіння, але і ущільнити шкіру, повернувши час назад.

    Як ущільнити шкіру під очима народними засобами

    З натуральних компонентів можна рекомендувати маски і компреси в домашніх умовах. Швидкого і дуже вираженого ефекту від них чекати не можна, але загальний стан шкіри навколо очей помітно покращиться.

    Ущільнити шкіру під очами можна в салоні краси

    В домашніх умовах активно застосовується сік алое. Розріжте нижній стебло рослини на 2 частини, обмотайте марлею і залиште в морозилці на 3 години. Потім подрібніть рослина на тертці і з допомогою марлі видавіть з нього сік. Нанесіть сік на шкіру навколо очей і залиште на півгодини, потім змийте водою.

    Аналогічно можна використовувати подрібнену ножем або в блендері петрушку. Якщо крім в’ялості шкіри вас турбують синці під очима, додайте петрушку 10 г картопляного борошна і кілька крапель оливкової олії.

    Свіжий огірок, порізаний кружечками, потрібно прикласти до шкіри навколо очей на півгодини – це тонізує і підтягує її. Повторювати процедуру можна щодня.

    Як ущільнити і омолодити шкіру навколо очей: салонні процедури

    Секрети бездоганної зовнішності світових зірок криються в тому, що вони не шкодують грошей на салонні процедури. Ущільнити шкіру і усунути вікові ознаки можна з допомогою:

    • мезотерапії;
    • ботокса;
    • апаратного ліфтингу;
    • контурної пластики;
    • біоревіталізації.

    Головне – вибрати хорошого кваліфікованого косметолога, який зуміє підібрати склад під ваш тип шкіри і не травмувати її голкою. Після процедури можна доглядати за шкірою за допомогою косметичних кремів, підібраних лікарем.

    Ущільнити шкіру навколо очей можна за допомогою народної медицини, уходових косметики та салонних процедур. Вибирайте методики, виходячи з вашого віку, фінансового стану та ступеня вираженості проблем.

    Також цікаво почитати: ламінування вій