Яна Рудковська розповіла про фобії, яка у неї зявилася після народження молодшого сина

1029

44-річна Яна Рудковська являє собою еталон сильної і незалежної жінки. До свого віку вона встигла стати продюсером одного з найпопулярніших співаків на вітчизняній естраді, увійти в численні списки найбагатших жінок нашої країни і відбутися як мама. Світська левиця виховує трьох синів – 18-річного Андрія, 16-річного Миколи (обидва від першого шлюбу з бізнесменом Віктором Батуріним) і 5-річну Сашеньку, який з’явився в союзі зірки з видатним фігуристом Євгенієм Плющенком.

Нагадаємо, Андрій – не рідний син Яни. Рудковська усиновила хлопчика, коли перебувала в стосунках з Батуріним.

© Instagram @rudkovskayaofficial

Дивлячись на Яну, складно припустити, що у цієї жінки є якісь комплекси і страхи. Однак сьогодні, на подив своїх численних шанувальників, зірка зізналася, що після народження молодшого сина у неї з’явилася фобія:

Тіна Канделакі нещодавно заговорила у себе на сторінці про комплекси і ми це з нею обговорили і дійшли висновку,що майже у всіх людей є комплекси,а у кого їх немає,то обов’язково присутні фобії… На жаль я завжди думала,що у мене немає комплексів, ні тим більше фобій,але після народження Сашка , я стала дуже сильно боятися літати на літаках.Знаю,що величезна кількість людей страждають аерофобію і тому багато мої знайомі перестали літати взагалі і тільки їздять виключно на поїздах,але тут є величезна кількість прикладів артистів -друзів , які практично живуть а літаках, що вже говорити про стюардес!

Тепер стискаю волю в кулак і заходжу в черговий літак намагаючись ні про що погане не думати,але якщо заявлено не той борт або по-моєму маршруту летить тільки компанія з сумнівною репутацією -я ніколи не полечу.Таких випадків було багато,але вони були. Для мене безпека важлива насамперед. І звичайно я дико стала боятися літати вертольотами або маленькими літаками,а раніше взагалі про це не задумувалась.. вообщем як-то так!Не знаю як у Вас,але я як можу борюся з цим страхом і сподіваюся його перемогти ! 💪🏻

© Instagram @rudkovskayaofficial

Фолловери Рудковської захопилися її відвертістю і поспішили підтримати знаменитість в коментарях під фото, а також поділитися своїми страхами і фобіями:

Думайте про Бога, коли сідаєте в літак. Все в його руках. Сідаючи за стіл Ви можете вдавитися, сідаючи в машину-розбитися, а йдучи на підборах , невдало впасти і тд. Але нічого може і не відбутися, все в руках Бога. Сісти в літак, це просто продовження вашої звичайному житті, думайте про це і стар стане менше або зникне. Зі свого досвіду. 😘

Я думала ви не боїтеся літати, судячи з фото)).. На жаль у мене теж аерофобія.. Після народження дітей.. Для мене це катування.. На висоті хочеться вийти😊. Стаю дратівливою.. особливо не комфортно при зльоті та посадці.

І в мене така ж ситуація, хоча літати доводиться не рідко, кожен раз для мене це випробування на силу духу… Борюся, іноді виходить, іноді ні … Вам бажаю благополуччя і щоб всі злети і посадки проходили в штатному режимі 🤗

© Instagram @rudkovskayaofficial

До речі, як не раз зізнавалася сама Яна, велика кількість перельотів негативно впливає на якість її шкіри, самопочуття і здоров’я. Саме тому вже багато років вона дотримується певних правил, які допомагають їй виглядати значно молодше свого віку.

Серед секретів молодості знаменитості:

  • 12 років не їсть м’ясо,
  • п’є свіжовичавлені соки,
  • користується тільки сироватками і ніколи кремом,
  • любить вмиватися холодною мінеральною водою,
  • майже кожен день робить масаж тіла.
© Instagram @rudkovskayaofficial

Також Яна Рудковська зізналася, що двічі робила таку б’юті-процедуру, як ботокс. Крім того, знаменитість не приховує, що коли-небудь їй доведеться вдатися до допомоги пластичного хірурга. За словами світської левиці, вона «хоче зробити операцію на очі, що з овалом, який, безумовно, вже не той». Проте зазначає, що «не може випасти з обойми на 2-3 тижні», так як ці процедури вимагають періоду реабілітації.

© Instagram @rudkovskayaofficial

Читайте також:

  • Секрет на мільйон: Яна Рудковська розкрила секрети догляду за обличчям та тілом
  • Син Яни Рудковської освоїв незвичайне водне розвага
  • Перша любов: 6-річний син Яни Рудковської розчулив Мережа фотосесією з дівчиною-моделлю
Фото на анонс: особистий блог зірки.