Янголятко: Марія Порошина вперше розповіла про 6-місячного сина

517

На початку року Марія Порошина в п’ятий раз стала мамою. Несподівано для актриси, у якої завжди народжувалися дочки, з’явився син. Хлопчика назвали Андрієм. Марія — не з тих знаменитостей, хто охоче говорить про особисте життя. Зірка воліє приховувати свого батька п’ятого дитини, а ось про маленькому Андрійкові поговорити погодилася.

Андрій дуже позитивний, постійно посміхається. Дитина в такому віці, в самому-самому початку свого шляху — це ангел! Милуєшся на нього, а він у відповідь дивиться відданими очима, в яких повна, абсолютна довіра батькам. Дитина без слів говорить тобі про своєї божественної любові. Це все не тільки розчулює, але і «збирає», ти відчуваєш ще більше відповідальності за малюка. Адже він посланий до тебе, щоб ти його виховала, виростила з нього хорошої людини, — розповіла Марія журналістам видання «7 днів».

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

Читайте також:Ніжність: Марія Порошина знялася з дочками у фотосесії напередодні пологів

Актриса також зазначила, що старші діти не ревнують її до малюка. Навпаки, дівчата без розуму від братика і допомагають мамі піклуватися про нього. 3-річна Глаша постійно цілує і обіймає брата, а 9-річна Груня співає йому пісні.

Посидіти з братом, помити пляшечки, дати соску — все це дівчатка роблять з радістю. У них не буває такого: «Ні, мамо, я побіжу грати, мені зараз не до цього…» А найстарша — Поліна — взагалі може бути другою мамою Андрійку, так добре вона з ним справляється. Це і не дивно, при ній же виросли три молодші сестри, — каже Порошина.

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

Читайте також:Жіночий рід: син Марії Порошиной – перший хлопчик за кілька поколінь

Не відмовляє актрисі допомоги і її старша дочка Поліна, якої вже 23 роки. Вона живе окремо і відвідує маму разом зі своїм молодим чоловіком, якого звуть Ян. Хлопець теж не проти провести час з маленьким Андрієм. І досвід у нього є – у Яна три сестри.

Ми з приводу такого «матріархату» сміємося: «Ян, як добре, що у нас в родині в особі Андрія з’явився ще один чоловік, і тепер ти не один у нашому жіночому царстві!» — зазначає Марія.

© Instagram @poroshinamariyamikhaylovna

Нагадаємо, що старша дочка Поліна народилася від Марії у шлюбі з актором Гошею Куценко. Другим чоловіком зірки став Ілля Древнов. Йому актриса подарувала трьох спадкоємиць: Серафиму, Глафіру і Горпину. Сина Андрія Порошина народила після розлучення з чоловіком. Ім’я батька дитини актриса поки що приховує.

Фото на анонс: Instagram @poroshinamariyamikhaylovna