Я за тобою шаленію: Павло Воля присвятив зворушливий вірш 4-річної дочки

726

34-річна телеведуча і гімнастка Ляйсан Утяшева і її чоловік, 40-річний шоумен Павло Воля – щасливі батьки двох прекрасних дітей: Роберта (6 років) і Софії (4 роки). Зіркова пара активно веде свої особисті блоги, де Ляйсан і Павло діляться сімейними знімками і одкровеннями.

Нещодавно Ляйсан, яка придумала на своїй сторінці рубрику #зарядкасляйсан, не тільки розповіла про нові вправах, а й підказала, як зробити їх веселіше завдяки своїм діткам:

Як все було: ми дітей непомітно записали на диктофон (поки вони щось співали собі під ніс) і на це написали в таємниці від них музон. Потім був сюрприз. Після цього ми не можемо зіскочити з цих пісень всією родиною!

Вийшло те, що вийшло. Але мама з татом і діти тепер роблять зарядку тільки під ці пісні. Це одна з них. Автор мелодії — Роберт.

Раджу в рамках експерименту поставте своїм діткам це музло і подивитися реакцію… А краще запишіть своїх, і зробіть трек. Це того варто. Всім мир, музон і зарядка.

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on May 21, 2019 at 12:18pm PDT

А нещодавно шоумен поділився в особистому блозі сімейним фото, на якому позує разом з дружиною і дітьми, однак родзинка знімка не тільки в тому, що він виконаний в стилі family look. Глава сімейства розповів, що принт на спортивних костюмах – рисунки його дітвори.

Рік тому ми подарували нашій мамі костюм, зроблений з малюнків Роберта і Софії. Потім зробили костюми всій родині, – зазначив Павло Воля.

© Instagram @pavelvolyaofficial

А нещодавно щасливий батько поділився зворушливим віршем, який присвятив своєму спадкоємцю.

Сину, – лаконічно підписав пост Воля.

Вмикайте і слухайте!

View this post on Instagram

A post shared by Павло Воля | Pavel Volya (@pavelvolyaofficial) on Aug 31, 2019 at 6:12am PDT

Після публікації цього запису виникли запитання: а де ж вірш для доньки?

Після опублікованого вірша «Синові», мільйон запитань: «А як же вірш для доньки? Як же для Софійки?»Так, звичайно ж, є. Ось воно, – відповів у себе на сторінці щасливий татусь.

Уключайте!

View this post on Instagram

A post shared by Павло Воля | Pavel Volya (@pavelvolyaofficial) on Sep 4, 2019 at 11:26до PDT

Шанувальників дуже зворушили слова Павла, і вони залишили безліч теплих коментарів:

Боже, як це сила, яка батьківська любов!!! 🙏❤️

Браво! Як же це круто!👏👍

Черговий шедевр🔥Ніколи не припиняй писати вірші

Нагадаємо, раніше Ляйсан Утяшева розповідала, що назвала доньку на честь своєї мами. Зіркова матуся припускає, що спадкоємиця, швидше за все, буде музичною дитиною, адже під час другої вагітності вона багато танцювала. Телеведуча жартує з цього приводу:

Малятко стала талісманом для шоу «Танці» на ТНТ — я дізналася, що вагітна, коли проводила кастинги. І тепер зможу показувати доньці запису і говорити: «Он, бачиш, ти ховаєшся в маминому животику під цим красивим платтям!

© Instagram @pavelvolyaofficial