«Я мало кого виховую»: мати Стаса Пєхи зізналася, що не бачилася з онуком більше 5 років

2088

39-річний Стас П’єха став героєм програми «Секрет на мільйон» і поділився з Лерою Кудрявцевою цікавими подробицями з особистого життя. Артист розповів про своє нелегке дитинство, частина з якого пройшла в інтернаті, зустрівся з дружиною Наталею і матір’ю Ілоною Броневицька. У студії телеканалу син і мати вперше за довгий час зуміли поспілкуватися по душах.

© Instagram @do_bro_ilona

Так як Ілона часто була на гастролях, Стас жив у різних місцях: іноді у друзів, іноді у бабусі Едіти П’єхи, а часто і зовсім в інтернаті.

Я пам’ятаю, я періодично за 2-3 дні жив у родині фізкультурника на Чорній річці. У Олени Амосової, шанувальниці. Для мене було нормальним бути постійно в різних місцях, тому що я іншого не бачив. У мене така реальність була в дитинстві.

Стас Пьеха в детстве© Instagram @wolfieha

Броневицька зізналася, що не відчуває почуття провини через те, що мало часу приділяла своїй дитині, однак тепер хоче «додавати» йому ту любов, яку не дала.

Виправляти що-то — моє завдання. Досить того, що ми любимо один одного, регулярно спілкуємося, допомагаємо і беремо», – додав Стас.

Ілона не бачиться і зі своїм онуком Петриком. Вперше артистка побачила хлопчика в пологовому будинку і другий раз тільки через 5 років, коли приїхала на зйомку програми.

Я, якщо чесно говорити, мало кого виховую. Я така бабуся-годувальник. Я можу сказати величезне спасибі Наташі і Ірі, бабусі, яка бабуся, дійсно вкладається в хлопчика. А взагалі мені здається, що Петя – це не Петя, а просто Стасик такий. Вони схожі неможливо! – зізналася Броневицька.

© Instagram @wolfieha

До речі, сам зірковий батько теж бачиться з сином досить рідко – як правило, раз на місяць. Справа в тому, що його колишня дружина разом з дитиною живе в Санкт-Петербурзі, а артист – в Москві. Проте в студії НТВ Наталія зазначила, що теж планує перебиратися з Петриком в столицю. Малий дуже сумує за татом і хоче бачити його частіше. До речі, стосунки у Наталії та Стаса хороші, незважаючи на розставання. Співак допомагає екс-дружині фінансово і навіть придбав будинок у Підмосков’ї, щоб сім’я змогла переїхати ближче до нього.

Фото на анонс: Instagram @wolfieha, @do_bro_ilona