Ігровий автомат Columbus Deluxe

7-4-2020

Ігровий автомат Columbus Deluxe: плавайте з легендарним мандрівником і вигравайте безкоштовно онлайн. Кращий ігровий автомат для подорожей від виробника Greentube.

Ігровий автомат Columbus Deluxe
Є ігрові автомати, які знають майже всі любителі азартних ігор. До групи пристроїв, що стали класикою ігор, ми можемо сміливо додати створену компанією Novomatic машину про пригоди легендарного мандрівника Кристофора Колумба. Ознайомитися з цією грою можливо за посиланням  слот колумб

Columbus Deluxe через Інтернет
Користувачам настільки сподобалася гра, що філія австрійського виробника, відомого як Greentube, випустла оновлену версію культового відео-слота. В результаті відвідувачі онлайн-казино можуть використовувати ігровий автомат Columbus Deluxe. Отже, чого очікувати гравцям, які вирішили грати на цій відеогрі

Структура машини
Кількість барабанів в оновленому відео-слоті залишилося незмінним — їх 5. На них є Символи, які безпосередньо вплинули на біографію мандрівника:

Сам Колумб.
Королева.
Діадема.
Гральні карти
Символ головного героя приносить найбільш вражаючі перемоги. Це зображення здатне дати геймеру до 5000 кредитів. Виплати за символ королеви складають до 1000 кредитів, а за діадему — 500. Символи гральних карт дають від 5 до 150 кредитів.

Оновлення
Ті, хто мав досвід гри з класичною версією пристрою з пригодами Колумба, обов’язково звернуть увагу на наступні нововведення:

Максимальна кількість активних ліній збільшено до 10.
Покращена графічна продуктивність ігрового автомата.
Додана анімація, коли випадають виграшні комбінації.
Зовнішній вигляд панелі управління оновлений.
В іншому, дизайн ігрового автомата істотно не змінився, і розібратися в нюансах гри для тих, хто вже грав в першу версію, не складе труднощів.

Бонусні варіанти
Варто відзначити, що пристрій має три символи розкиду. Scattery були спроектовані у вигляді трьох різних човнів. Їх комбінація дає гравцеві бонус в появі безкоштовних спинив. Кількість безкоштовних обертань дорівнює 10. У режимі безкоштовних обертань ці Вітрильні кораблі виконують функції символу Wild, збільшуючи шанси гравця на виграш як мінімум в 3 рази.

Роль дикого символу в головних турах-портрет Колумба. Він здатний замінити всі картинки, крім скаттера. Ще одна цікава особливість-це подвійна гра. Щоб активувати його, Виберіть будь-яку комбінацію і використовуйте кнопку Gamble. Тоді гравець повинен правильно визначити тип карти. У разі успіху виграш збільшується в 2 рази і процедуру можна повторити.