Ігровий автомат Treasures of Tombs за гроші

7-9-2020


Онлайн-слот Treasures of Tombs перенесе гравців в Стародавній Єгипет, де вони спробують знайти безліч скарбів. Тут гравців чекають барвисті анімації і приємний звук. Під час гри на могилах Treasures ви можете отримувати безкоштовні обертання, які можуть дозволити не тільки насолоджуватися ігровим процесом, але і в той же час викликати інтерес до гри на реальні гроші. Існує також безкоштовна версія слотів Tomb Treasures, доступна гравцям у будь-який час. За більш докладною інформацією про ігри на тему древнього Єгипту, рекомендуємо звертатися за посиланням  https://online-igroviyeavtomati.com/sloty-drevnij-egipet-na-dengi/ та спробувати свою вдачу в цих яскравих іграх.

Вам потрібно спробувати отримати скарби гробниць в цьому ігровому автоматі.

Характеристики депозиту
Онлайн автомат Treasures of Tombs має 5 барабанів і 9 ліній виплат в якості ігрового автомата Winter Games . Дикий персонаж має розмиті риси. З цієї причини ви можете заробити 10 безкоштовних раундів, протягом яких ви можете отримати більше безкоштовних обертань.

Таблиця виплат в ігровому автоматі Treasures of Tombs
Символ слота
Серед значків у слоті Tomb Treasures ви можете побачити скарабея Сфінкса та інші зображення, пов’язані з темою Стародавнього Єгипту, а також в пристроях Book of Ra . Найбільший прибуток ця ікона приносить дівчині-археологу в шапці. Якщо активна лінія заповнює п’ять з цих зображень з дівчиною, то ставка на лінію відразу ж множиться на 5000 разів, що скоро принесе багато грошей.

Особливе зображення скарби гробниць представлено зображенням ока. Цей значок має кілька функцій. Це знайомий дикий символ, який може замінити інші зображення, і символ розкиданий. Якщо будь-яка область дошки під час Могил скарби машин випадає хоча б на три зображення з ока, активуються 10 безкоштовних обертань. Таку ж кількість бонусних обертань можна отримати, граючи в ігровий автомат Hooks Heroes .

За допомогою безкоштовних обертань ви можете значно збільшити сумму грошей на своєму рахунку, крім того, поява трьох, чотирьох або п’яти з цих персонажів помножить загальну ставку в 2, 20 або 200 разів.

Бажаємо вдачі.