Інна Жиркова поділилася фото з батьками, братом і племінниками з святкування 11-річчя сина

602

30-річна Інна та 35-річний Юрій Жирковы по праву вважаються однією з найбільш красивих і міцних пар. Подружжя живуть у мирі, любові та злагоді ось вже 10 років. Незважаючи на те, що Інна народила трьох чудових дітей — синів Дмитра та Данила, а також дочку Мілану — виглядає вона чудово. Крім того, багатодітна матуся зізнається, що не проти народити ще одного ребенка:

Якщо бог дасть, то у нас з Юрою буде ще один дитинка — ми його хочемо і плануємо, – поділилася Інна в одному з інтерв’ю.

Днями 11 років виповнилося старшому синові подружжя Дмитру. День народження первістка вони відзначили в компанії сім’ї Інни — батьків, брата і його дітей.

© Instagram @innazhirkova

Дякую всім за привітання . Відзначили в колі сім’ї . Жирковы і Грачова 😁 Один Жирков за кадром , нас фотографує 😜 — підписала сімейне фото Інна.

Instagram @innazhirkova

Наш рідний @zhirkov_dima_18 . 11 років тому,наша з @yuryzhirkov життя змінилася , з’явився ти на світ і зробив наше життя по-справжньому щасливою. Синку ,ти моя гордість ,ти моє життя!!!!Люблю тебе безумно ,щастя і здоров’я тобі,мій ангел 🙏 — привітала Інна сина.

Instagram @innazhirkova

Також Інна Жиркова згадала, як одинадцять років тому, незадовго до важливого для чоловіка матчу, вперше стала мамою:

8 вересня 2008 року наша Збірна з футболу готувалася до матчу з Уельсом,збори проходили в Москві . Близько 8 вечора ,я зрозуміла ,що потрібно їхати до . По дорозі в лікарню я забрала @yuryzhirkov , його відпустили зі мною на пологи 🤰. Вночі він повернувся в готель щасливим молодим батьком . Через два дні був сам матч . Пам’ятаю, як я лежу в палаті , періодично заходять медсестри і з подивом дивляться на мене — дівчинка дивиться футбол, та ще й так емоційно . Потім гол ,якщо не помиляюся забив @pavlyuchenko_1981 і вся команда дружно збіглася в одне місце з усього поля і зробила хитання руками ,ніби люльку качають. Тоді я заплакала ,в принципі, як і зараз, коли розповідаю вам про те часу . Медсестра посміхнулася і сказала: а…тепер все зрозуміло ….!) Минуло стільки років і наш дорослий син приїжджає у свій день народження до тата на збори ,щоб просто побажати удачі в грі .

Читайте також:

  • Діти Юрія Жиркова взяли участь у модній фотосесії
  • Інна Жиркова розповіла, як її чоловік проявляє любов і турботу
  • Детокс і спорт: Інна Жиркова розповіла, як худне і підтримує форму
Фото на анонс: Instagram @innazhirkova