І не відрізнити: сестри Кардашьян показали своїх маленьких дочок

572

За зірковою сім’єю Кардашьян стежать мільйони прихильників по всьому світу. Незважаючи на свою популярність і зайнятість, у сестер завжди є час на те, щоб провести його друг з одним, а фотографії з сімейних зустрічей вони регулярно викладають на свої особисті сторінки.

Дочки Кім і Хлое © Instagram @kimkardashian

Нагадаємо, що старша з сестер Кім втретє стала мамою 15 січня 2018 року — після двох важких вагітностей вона не зважилася більше виношувати дітей, тому вони з чоловіком Каньє Вестом вдалися до допомоги сурогатної матері. До речі, четвертого дитини, який з’явився на світ менше місяця тому, також виносила сурогатна мати.

Дочка Кім — Чикаго / © Instagram @kimkardashian

Варто відзначити, що дочки сестри народилися майже в один час: малятко Стормі — дочка Кайлі Дженнер і репера Скотта Вокера — з’явилася на світ 1 лютого 2018 року, Хлое Кардашьян стала мамою чарівною Тру трохи пізніше — 12 квітня.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Nov 18, 2018 at 11:02am PST

View this post on Instagram

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 8, 2019 at 8:33am PST

Сьогодні сестри поділилися фотографією своїх маленьких дочок: Чикаго, Тру і Стормі, які схожі один на одного, як три краплі води! І шанувальники зіркової сім’ї відзначили, що дівчаток майже не відрізнити один від одного.

© Instagram @kyliejenner

Велика родина — це завжди велике щастя. І Каньє Уест ніколи не приховував свого бажання мати багато дітей. Однак в інтерв’ю журналу Elle Кім зізналася, що боїться не впоратися з таким навантаженням.

У мене дуже мало часу. А я вважаю, що кожна мама повинна приділяти своєму чоловікові стільки ж уваги, скільки і дітям.

© Instagram @kimkardashian

До речі, малятку Тру всього два місяці тому виповнився рік. Зіркова мама постаралася на славу, щоб влаштувати свято дочки. З першим днем народження дочку Хлое і баскетболіста Трістана Томпсона привітали і родичі, і численні друзі зоряного сімейства, в тому числі знаменита бабуся Кріс Дженнер:

З днем народження, наш прекрасний янголятко Тру! Сьогодні ти номер 1! Яке щастя, що ти частина нашої родини! Наш найдорогоцінніший подарунок, і у мене немає слів, щоб описати, наскільки сильно я люблю тебе!

© Instagram @khloekardashian
© Instagram @khloekardashian
Фото на анонс: Instagram @kimkardashian, @khloekardashian, @kyliejenner