Алла Пугачова з новою зачіскою і діти у кареті: як проходить уїк-енд в родині Максима Галкіна

2197

Турботливий батько 5-річних близнюків Лізи і Гаррі, відомий телеведучий і шоумен Максим Галкін намагається весь вільний час проводити зі своїми спадкоємцями. Найвідоміші близнюки нашої країни ростуть активними і веселими хлопцями. Вони вже кілька років займаються вивченням французької мови і вже непогано говорять по-французьки.

Наприклад, цього літа Ліза і Гаррі приготували неймовірний сюрприз своєму татові. В честь його дня народження близнюки розіграли цілий спектакль на французькому і захопили не тільки зіркових батьків, але й численних шанувальників.

Також спадкоємці займаються плаванням. Особливо водну стихію любить Ліза, яку фанати навіть називають «русалочка». Літні канікули хлопці традиційно провели з батьками в Юрмалі і, судячи з кадрів з особистого блогу Галкіна, не вилазили з моря.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Sep 6, 2019 at 12:08am PDT

Днями Максим знову порадував шанувальників, опублікувавши в особистому блозі веселе відео з участю Лізи і Гаррі. Невгамовні близнюки продемонстрували, як відважно йдуть від «папараці» на розкішній рожевої кареті.

Крім того, чарівна Ліза показала подарунок від близького друга сім’ї Миколи Баскова – чудову світлу шубку з штучного хутра з сердечками.

Карета, спортивні будні, трохи про життя, рука у пащі і подаруночок від @nikolaibaskov, – підписав ролик зоряний батько.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Oct 25, 2019 at 3:46am PDT

Шанувальники прийшли в захват від витівок близнюків і залишають добрі побажання знаменитого сімейства.

Бажаю вам здоров’я, успіхів у житті будьте щасливі,🦋🦋 люблю вашу родину!!!,

Ааа… ПапаРация 😄😄😄 до чого ж ці діти чудові)))),

Ой, Божечки!!! які вони у Вас милі і виховані))) просто одне розчулення

До речі, трохи пізніше Галкін зробив ще один подарунок передплатникам свого блогу і показав чудовий осінній портрет своєї дружини – Алли Борисівни Пугачової – разом з сином Гаррі. Примадонна російської естради з’явилася з новою зачіскою і захопила шанувальників стильним чином.

© Instagram @maxgalkinru

Зазначимо, що Гаррі Галкін захоплюється всім, що пов’язане з технікою та інструментами. У хлопчика є і кілька наборів, куди входять іграшкова дриль, кельма, шуруповерт…

Одна з улюблених забав Гаррі – електричний конструктор. Він вже вивчив досить непросту інструкцію і з легкістю відтворює звуки сигналізації, а також сам збирає різні види вмикачів електрики, — раніше розповідав про сина Максим.

Читайте також:Гаррі майструє, Ліза розмовляє з синичками: Максим Галкін показав, чим займаються його діти

© Instagram @maxgalkinru

А ось Ліза обожнює творчо виражати себе. Вона чудово танцює, а нещодавно стало відомо, що дівчинка захопилася не просто малюванням, але складанням цілих композицій, розфарбовуючи черепашки і приклеюючи їх на свої творіння.

Читайте також:

  • Максим Галкін розповів, як діти змінили Аллу Пугачову
  • Юний геній: син Максима Галкіна зважився на експерименти
  • Відео: Ліза і Гаррі Галкины влаштували концерт на кухні
Фото на анонс: Instagram @maxgalkinru