Найдорожчі люди: Юлія Меньшова показала фото з батьками і дітьми

788

Юлія Меньшова — актриса, телеведуча, щаслива мама і дружина. Юлія з гідністю продовжує династію, яку почали її батьки: відома актриса Віра Алентова і кінорежисер і лауреат кінопремії «Оскар» Володимир Меньшов.

Зі своїм чоловіком — актором Ігорем Гордін — вона познайомилася в 1995 році, і з тих пір вони пережили багато, в тому числі і криза у відносинах, однак любов допомогла їм подолати. Зараз зоряна пара виховує двох дітей — сина Андрія (22) і дочка Таїсію (16). Цього літа вони всі разом вирушили в сімейний відпустку, який, за словами Меньшової, планували цілих 20 років. Виявилося, що зоряне сімейство давно мріяло дослідити Америку і нарешті обставини склалися вдало – за 21 день їм вдалося перетнути весь американський континент і отримати масу задоволення та незабутніх вражень.

© Instagram @juliavmenshova

28 липня Юлії виповнилося 50 років, проте святкування довелося відкласти на місяць, адже численні друзі роз’їхалися по різних країнах. Однак ювілей видався на славу, і Меньшова поділилася фотографіями з відзначення у своєму особистому блозі. Особливо порадував шанувальників кадр з улюбленою родиною.

Повішу тут, собі на пам’ять. Як своє особиста подія року. Так рідко в суєті суєт вдається зібратися з такою величезною кількістю рідних,друзів і близьких.А якщо врахувати, що день народження у мене — рівнесенько посередині літа, то навіть і в цей день зазвичай всі були на канікулах, а потім в роз’їздах і відпустки.В якийсь момент я вигадала стратегічний план, і стала зміщувати святкування на місяць, тому що до кінця серпня всі потихеньку починають стягуватися до Москви.В цьому році мені це було особливо важливо. І я щаслива, що в цей вечір змогла обняти стількох дорогих мені людей — відразу. І почути їх слова любові у відповідь! ❤️❤️❤️Заодно вітаю з днем народження свій найулюбленіше місто! Чим більше я подорожую по світу, тим більше розумію, що Москва — фантастично красива, зручна, чиста, і повертатися додому — неймовірна радість! 💐👏🏻🎂✨

© Instagram @juliavmenshova
© Instagram @juliavmenshova

Читачі особистого блогу телеведучої приєдналися до привітань і обсипали її компліментами:

Ще раз з Днем народження, Юліє! Ви абсолютно особлива! Так приємно Вас слухати і спостерігати за Вами в кадрі! Спасибі за Ваші подорожі!!! 🌷🌷🌷

Юлія з Днем народження…Ви дивовижна, талановита…бажаю всього найкращого Вам, Вашій родині і Вашим батькам 👏👏👏

Юлечко , Ви така краса! ❤️❤️❤️ З днем народження! Всіх самих найкращих благ Всесвіту! Милості Всевишнього у всьому і завжди!❤️❤️❤️

До речі, зовсім недавно Юлія зробила справжній подарунок шанувальникам і поділилася зворушливою і дуже особистої сімейною історією про те, чому вони з чоловіком вибрали саме такі імена для своїх дітей.

У вашому житті траплялися чудеса?

Наприклад, певним дивом я вважаю, що коли ми зустрілися з моїм чоловіком, кожен з нас мав заповітну мрію про ім’я для майбутньої дитини. Чоловік мріяв про сина Андрія. А я про доньці Таїсії.Ось як-то так придумалося у кожного з нас, задовго до нашої зустрічі. Ідея-фікс, так сказати.Він років в 20 це придумав. Я, як дівчинка, раніше почала міркувати про материнство, і років з 15-ти марила ім’ям — Таїсія, Тая, Таечка… Як же це жіночно і ніжно!

Ну і ось. Зустрілися ми, значить. Я завагітніла сином. Ім’я Андрій мені, в цілому, подобалося, але до того моменту я мала неприємний досвід спілкування з кількома Андріями, тому воно мене трохи бентежило. І ми з чоловіком зійшлися на ім’я — Федір. Так і називали мій живіт. І навіть звикли — Федір Гордін. Краса ж? Але синок народився 13 грудня, у день Андрія Первозванного. Та й зовні був зовсім не Федір ( ви, до речі, помічали, що деяким людям іноді взагалі не підходить їх ім’я? Як це може бути пов’язане із зовнішністю — не розумію, але факт!). Коротше, як-то майже відразу стало ясно, що син — Андрій. Що це ім’я прямо, дійсно, найбільше йому підходить. А потім, через 5 років, коли я була вагітна дочкою, ми вже не ризикували наперед загадувати. Подумали: спочатку подивимося на людину, і там вже побачимо — яке його ім’я. Але я, звичайно, плекала мрію свою. Загалом, народилася наша донька 23 травня. У день пам’яті Таїсії Єгипетської, тютелька в тютелька. І відразу було видно, що вона — Тася. Коротше кажучи, виходить, що ми, загадавши в юності ці імена, почасти передбачили наших дітей? Загалом, відчуваю я в цьому щось чудове… — розповіла Юлія.

© Instagram @juliavmenshova

Син Юлії – Андрій – у цьому році закінчив акторський факультет Школи-студії МХАТ і збирається продовжувати навчання на режисерських курсах, а Таїсія вчиться в школі і ще не визначилася з майбутньою професією. Меньшова зізнається, що вони з чоловіком ніяк не впливали на вибір своїх дітей, але завжди підтримували їх захоплення та інтерес до чогось нового.

© Instagram @juliavmenshova
Фото на анонс: Instagram @juliavmenshova