Анастасія Решетова відповіла на питання про те, чи буде вона народжувати в Америці

1346

Анастасія Решетова зараз перебуває в очікуванні первістка. Батьком майбутнього малюка є репер Тіматі. Щоб вагітність протікала у комфортному кліматі на морському березі, модель покинула столицю і вирушила за океан.

Я категорично не хочу повертатися в курний і метушливий місто)) Як же комфортно переносити цей період, живучи біля океану в тропічному кліматі)) Ніякого залишкового токсикозу, здоровий і глибокий сон, ніяких головних болів і відмінне загальне самопочуття, — поділилася своїми емоціями Анастасія. — Все-таки, Москва — це дуже навіть несприятливе місце для життя, якщо говорити про здоров’я. Але виходу немає) І робота і сім’я будуть тільки в рідній столиці, а тут можна буде лише перевести дух.

Передплатників моделі цікавило питання, де плануються пологи: «В Москву до пологів ще повернетеся? Пологи в США будуть?» – задали питання Решетовой під час спілкування з нею в stories. Майбутня матуся відповіла лаконічно: «скоро Повернуся». Чи означає це, що Решетова буде народжувати в одній зі столичних клінік? Або обере іншу країну, не США?

© Instagram @volkonskaya.reshetova
© Instagram @volkonskaya.reshetova

Нагадаємо, Олена Шишкова, яка п’ять років народила реперу доньку Алісу, перед пологами поїхала в Домінікану. Музикант був присутній під час появи крихти на світло.

Перед пологами я не просто хвилювався, я шість разів по дорозі в госпіталь поміняв колір! Синій, зелений , фіолетовий, всі кольори веселки. Навіть подумав зняти цей процес на відео, але коли я увійшов в ординаторську, передумав, – розповідав Тіматі.

Тимати присутствовал на родах дочки Алисы© Instagram @simona280

Відповідаючи на запитання передплатників, Анастасія Решетова також розповіла, що вже читає видання, присвячені материнству. За словами моделі, більше їй подобається книги доктора Комаровського. Стать майбутнього малюка і дату пологів вона не розсекретила. Також зізналася, що для повернення в форму їй необхідно позбутися від 10 кг. Майбутня матуся розповіла і про те, що їй допомогло перенести авіаподорож – компресійні панчохи і подушка для вагітних.

Нагадаємо, Анастасія Решетова і Тіматі розсекретили очікування малюка, поділившись з фотографіями красивій фотосесії.

Тимати и Анастасия Решетова ждут ребенка© Instagram @timatiofficial

А як ви думаєте, чи вирішить Анастасія Решетова народжувати в Америці, як раніше це зробили співачки Нюша, Ханна і модель Вікторія Лопирьова?

Читайте також:

  • Офіційно: Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками
  • Мама Тіматі оголосила конкурс на краще ім’я для майбутнього онука чи онучки
  • Квиток на балет: Тіматі разом з Оленою Шишковой прийшов на концерт доньки
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova