Анастасія Решетова розповіла, як відновлює фігуру після пологів

1166

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер Тіматі звикають до свого нового статусу – вони тепер батьки синочка. Зараз Анастасія з радістю ділиться новинами з шанувальниками і розповідає про те, як проходять будні.

Так, вона показала свій животик через шість днів після пологів і розповіла, що до свого ідеального ваги їй залишилося скинути 6-7 кілограмів, однак поки займатися спортом не можна. Пізніше вона опублікувала ще одну фотографію – через 11 днів, повідомивши, що тіло вже вимагає фізичної активності.

Instagram @volkonskaya.reshetova

Однак з кожним днем фігура все більше підтягується – а все завдяки корсету, який обраниця Тіматі носить кожен день, щоб здувається животик швидше. Вона також поділилася радістю з шанувальниками: через трохи більше двох тижнів після пологів молода мамочка влізла в джинси, які носила до вагітності.

Instagram @volkonskaya.reshetova

Подібні корсети носять багато матусі після пологів. Наприклад, багатодітна мама Анастасія Цвєтаєва після кесаревого розтину розповідала про бандаж, який вона іноді надягає:

Щоб йшов швидше живіт, можна носити бандаж. Я особливо не захоплююсь, але іноді можу.

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Після третіх пологів Цвєтаєва розповідала читачам своєї сторінки, як відновлювалася вона:

1. Рухатися початку через 6 годин. Вставати і ходити по палаті. Ні в якому разі не можна лежати і боятися рухатися. Через 5-6 днів вже відчувала себе людиною.

2. Мій універсальний рецепт: у всіх ситуаціях пити багато води. В даному випадку теж.

3. Нормально харчувалася, без дієт, але і без трешу. Продовжую пити свої вагітні вітаміни (органіку), до тих пір, поки банки не закінчаться. Мульти, З, залізо і рибний жир.

4. Нормально висипалася. Для мене це дуже важливо.

5. Спортом поки займатися не почала. Але в майбутньому планую.

6. Ну і генетику ніхто не відміняв. У мене немає схильності до повноти.

Також Анастасія почала курс моделюючого масажу для того, щоб привести м’язи в тонус.

Instagram @volkonskaya.reshetova

Нагадаємо, що спочатку Тіматі і Решетова приховували той факт, що незабаром у них з’явиться малюк. Однак уважні шанувальники здогадувалися про це. Анастасія ховала животик, публікувала в особистому блозі архівні фото і відмовлялася коментувати чутки. Тіматі також не давав коментарів про те, чекають він і його кохана дитини. Вагітність вони підтвердили спільної фотосесією.

Тимати и Анастасия Решетова ждут ребенка© Instagram @timatiofficial
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova