Перукар назвав 7 причин появи посічених кінчиків волосся

605

Як часто доводиться робити незаплановану стрижку кінчиків волосся з-за того, що вони посеклись? Буває… І це відбувається несподівано, коли волосся починає втрачати свій колишній привабливий вигляд відразу по всій довжині.

Читайте також:Стиліст-перукар пояснив, від чого залежить зростання волосся

Перукар Ірина Шахині регулярно чує скарги про те, що разом посеклась вся довжина волосся. Щоб прояснити ситуацію і врятувати волосся користувачів Мережі, спеціаліст пояснила, чому так відбувається. Експерт назвала 7 причин появи посічених кінчиків волосся.

Ваш найкращий «друг» — утюжок для випрямлення волосся. Користуєтеся регулярно: від 1 до 7 разів на тиждень. Деякі види волосся м’які і тонкі) після 1-2 проглаживаний вбиваються цим приладом, — зазначила фахівець. — Замініть на стім-під до 1 разу на тиждень. В інші дні носити зачіски, користуйтеся структурують стайлінгом. Не тільки ж прямі коси носити.

Ви — фанатка тугих кіс, джгутів і пучків. Скручене волосся труться один об одного, подушку, шапку, капюшон. Замініть на повітряні пучки з 1-4 шпильками, робіть коси з випуском.

Ви сушіть волосся після миття рушником. Тертя розриває волоски і посічені кінчики різко піднімаються вище. Сюди ж дуже жорстке рушник або груба тканина. Купіть м’яку фланелеву пелюшку для сушіння волосся після миття: кардинальні зміни гарантовані.

Ви — фанатка натуральних масляних масок для волосся: обгортання, укутування і втирання. А потім сушка феном і волосся-барбекю. Олії нанесіть на шкіру тіла, приймайте в їжу (ті, що можна) — користі однозначно більше. Замініть на живильні маски і засоби для пошкодженого волосся.

Ви все ще не купили термозахист, навіть якщо не користуєтеся феном і плойкою.

Ваш догляд за волоссям: якийсь шампунь і всі, іноді бальзам.

© Depositphotos

Читайте також:Домашні маски для волосся, що січеться

Також Ірина Шахині зазначила, що причиною посічених по всій довжині волосся можуть бути:

  • хронічні (саме уповільнені) захворювання щитовидної залози,
  • захворювання шлунково-кишкового тракту,
  • дефіцит вітамінів і мікроелементів,
  • хронічний стрес і депресія,
  • неграмотні дієти і голодування (виснаження).

А як ви стежите за красою і здоров’ям своїх волосся?

Фото на анонс: Instagram @mary63rf