Анастасія Цвєтаєва здивувала розповіддю про ставлення до грудного вигодовування в Ізраїлі

564

37-річна Анастасія Цвєтаєва — популярна актриса і мама трьох чудових дітей: сина Кузьми (13), дочки Естер (6) і 3-місячного малюка Аківи. Актриса живе в Ізраїлі разом з дітьми і чоловіком Надавом Ольганом і з задоволенням ділиться зі своїми читачами свого блогу новинами про свою сім’ю, а також корисними порадами і безцінним мамским досвідом.

ЦветаеваФото: Instagram @nastia_tsvetaeva

Про те, що Анастасія стане мамою втретє, вона повідомила шанувальникам у лютому. Вона регулярно розповідала про те, як протікає вагітність і ділилася знімками в своєму блозі, а одного разу навіть сполохала шанувальників повідомленням про те, що стане мамою близнят. І це відмінна жарт, якщо врахувати, що дату пологів як раз ставили на кінець травня, і малюк був народжений під знаком Близнюків:

У нас очікуються близнюки! Я була в шоці, коли дізналася! – здивувала майбутня матуся. —Адже всі ми Ваги (я, чоловік, син) і тільки Естер діва, але це прямо перед вагами йде, вона до нас теж дуже близько. Всі ми народилися приблизно в один час (28 серпня, потім вересень і 2 жовтневих). І тут раптом якийсь близнюк буде.

Анастасия ЦветаеваФото: Instagram @nastia_tsvetaeva

А в кінці травня Цвєтаєва відверто розповіла, як пройшли її треті пологи.

У ці вихідні Анастасія знову порадувала і навіть здивувала шанувальників постом про ставлення до грудного вигодовування в Ізраїлі. Крім того, зоряна матуся пояснила, чому, незважаючи ні на що, вона вибрала ГВ для всіх своїх дітей, а також опублікувала кілька кадрів ніжною фотосесії з молодшим сином.

Читайте також:А у вас було відчуття провини за завершення грудного вигодовування?

Анастасия Цветаева рассказала об отношении к грудному вскармливанию в ИзраилеФото: Instagram @nastia_tsvetaeva

Ставлення до ГВ в Ізраїлі дуже відрізняється від нашого. Тут немає такої пропаганди користі і необхідності гв (як втім і декрету три роки), тому більшість мам дуже швидко переводять дітей на штучне вигодовування. Довше трьох місяців за моїми спостереженнями годують тут в основному тільки російськомовні. Ізраїльтянки годують кілька тижнів зазвичай. Потім переводять на пляшку і з 3-х місяців багато віддають в садок (т. к. оплачувана декрет триває 3 місяці). В рік в садочок ходять вже практично всі діти.Ніякого почуття провини і тиску суспільства на матерів тут не виявляється.⠀Що стосується мене, то я не вважаю, що гв гарантує стійкий імунітет або підвищений улучшайзинг дитини як це прийнято вважати. Мої два перших дитини були на грудному вигодовуванні один майже до року, інша до 8 місяців і вболівали вони ТОЧНО ТАК САМО як і всі інші діти. – розповіла Анастасія. — Тим не менше третьої дитини я все одно годую грудьми. Для мене це не тема імунітету, а скоріше тема контакту і близькості з малюком, а так само тема мого КОМФОРТУ. Мені так зручно! Зручно не колупатися з пляшечками, не вставати розводити суміш вночі, мати можливість нагодувати в будь-який момент, не думати що банку з сумішшю закінчилася, пора бігти купувати і т. д. Ну і все-таки це суміш химоза, а молоко натурель. А натурель воно полюбому краще. ⠀Я не вважаю, що мами, які не годують груддю це погані мами. Я шанобливо ставлюся до їх вибору. І так, я вважаю що в більшості випадків це все-таки вибір. Тому що всі три рази я боролася за гв і я уявляю собі які проблеми можуть виникнути на шляху до його налагодження. Ці проблеми вирішувані. Але треба мати бажання і підтримку близьких. Саме підтримку, а не осуд і тиск. Але якщо з якихось причин цей процес не приємний чи не зручна, то не бачу сенсу звинувачувати себе…

Настя ЦветаеваФото: Instagram @nastia_tsvetaeva

Шанувальники поспішають розповісти свої історії про грудному вигодовуванні і захоплюються ніжними кадрами Анастасії з Акивой.

Які чудові фото! Настя – ви чудова мама)

Я вважаю, що гв не тільки підвищує імунітет, але це ще якась дивовижна, чарівна зв’язок з дитиною. Так що, цілком згодна з вами!

Грудне вигодовування має приносити задоволення і радість дитині і не доставляти дискомфорту матусі) звичайно не до 1 класу годувати) але 3 місяці — здається замало( Шкода, що в Ізраїлі жінкам доводиться віддавати в садок дітей так рано) але може так і треба?! Дітки виростають самостійніше, не ганяються за маминою спідницею і відлучаються від 24/7 спілкування з мамою!

Фото: Instagram @nastia_tsvetaeva

До речі, в одному з інтерв’ю Цвєтаєва відверто розповіла про чоловіка, про те, як живеться в чужій країні, а також про те, як важко було подолати різницю менталітетів.

Дуже важко в двох словах описати проблеми різниці менталітетів і характерів. Притирання йде у будь-якої пари, навіть якщо вони виросли в сусідніх дворах. У кожного є свої звички, погляди на життя, складності і легкості характеру, які треба якось „ужить“ з іншою людиною. А ми з Надавом до того ж з різних країн і говоримо на різних мовах. Тут цілий букет проблем і нюансів… Звичайно, перший час було непросто, але ми вже давно живемо разом, а значить, здобули не одну перемогу на шляху до взаємного розуміння. Коли є любов, всі проблеми можна подолати.

Анастасия ЦветаеваФото: Instagram @nastia_tsvetaeva

Нагадаємо, що Анастасія вийшла заміж за Надава Ольгана восени 2010 року. Урочиста церемонія відбулася в Празі, причому за задумом Надава, в цей святковий день молодята були тільки вдвох, без гостей і гучних банкетів.

Наше весілля була схожа на справжній голлівудський фільм, з ретро-автомобілем, зі струнним квартетом, квітами і розкішними залами празького палацу Кінскі, де і відбулася сама весільна церемонія. Серйозний і уважний реєструючий, звернувся до нас з дуже красивою мовою. Музика, шампанське і відчуття щастя. Мені здається, що про такий весіллі мріють усі дівчата,

— розповіла актриса про те незабутній день.

Читайте також:

  • Тричі мама: Анастасія Цвєтаєва показала новонародженого сина
  • Анастасія Цвєтаєва нудьгує по своєму справжньому розміром грудей
  • Милота: Анастасія Цвєтаєва назвала ім’я новонародженого сина і показала його няню
Фото на анонс: Instagram @nastia_tsvetaeva