Розсекретив: Емін Агаларов вперше показав обличчя дочки піврічної

1009

39-річний Емін Агаларов — один з небагатьох людей, які встигають дійсно все: він успішно поєднує кар’єру популярного співака, бізнесмена і багатодітного тата. Нагадаємо, артист виховує чотирьох дітей: від першого шлюбу з Лейлою Алієвої у бізнесмена є два чудових сина-близнюка — Алі і Микаил. Також Емін Агаларов удочерив чарівну дівчинку Аміну. А в шлюбі з моделлю Оленою Гаврилової 31 грудня минулого року у співака з’явилася дочка Афіна. До речі, у другої дружини також є син, який народився у відносинах з мільярдером Рустамом Таріко.

Варто зазначити, що говорити про сім’ю Емін не любить, хоч і викладає спільні фото. Лише одного разу в інтерв’ю журналістам він розповів, яких принципів дотримується у вихованні дітей:

Вчу своїх дітей не приймати все як належне. Так, у них забезпечене дитинство, великий будинок, няні, репетитори, охоронці… Я ріс в зовсім інших, скромних умовах. Доводиться бути суворим і на власному прикладі показувати, як дістаються гроші та інші блага. Батько почав брати мене на роботу в 10 років, і це була приголомшливою школою життя. Сподіваюся, спадкоємці, дивлячись на мене і своїх дідусів, теж захочуть реалізуватися та стати успішними. Думаю, Міка піде по наших стопах: в ньому видно математична жилка.

© Instagram @eminofficial

Зоряний батько з задоволенням ділиться сімейними кадрами як зі старшими дітьми, так і з 6-місячної Афіною, обличчя якої до вчорашнього дня він не показував. Однак Емін вирішив нарешті порадувати шанувальників і розмістив зворушливий знімок, на якому видно обличчя маленької Афіни, і супроводив його не менш теплою підписом:

Magical Friday eve! Кожна дитина — диво! 😍

© Instagram @eminofficial

Серця шанувальників розтанули після того, як вони побачили цей чудовий кадр, на якому багатодітний татко годує свою дитину з пляшечки. Вони прокоментували пост:

Ох, яка краса 😍😍😍!!! Щасливий Тато з чарівною дочурочкой!!! Здоров’я і щастя Вашому Скарбу! Ви поруч з Афіною таете! Скільки ж щастя і любові йде від фото!!! Супер Тато!!!

Як мимимишечно!!! Папулька) 👏

Найбільше щастя!!! Дуже миле фото ❤️❤️❤️ Афиночка просто маленьке чудо!!! 🥰 Нехай росте здоровою і красивою на радість всій родині!!! 😘 А Ви самий чудовий і турботливий тато! 😍

Нагадаємо, нещодавно родина популярного виконавця зазначила прекрасне свято – першу річницю з дня весілля з Оленою Гаврилової. Нагадаємо, весілля пройшло в заміському клубі, що належить нареченому. На торжестві були не тільки друзі і рідні пари, але і багато зірок вітчизняного шоу-бізнесу, а церемонію одруження вів телеведучий Андрій Малахов.

Свадьба Элина Агаларова и Алены Гавриловой 14 июля 2018 года© dlyadvoih, Instagram @eminofficial, @agavrilova777

Варто відзначити, що, незважаючи на щільний робочий графік, у Еміна завжди вистачає час відвідувати старших спадкоємців, які живуть з мамою в Баку. І щоразу в його особистому блозі з’являються спільні знімки: нещодавно на своїй сторінці багатодітний батько поділився з шанувальниками відео з дітьми, на них співак грає з донькою у футбол, знімає дітей, які граються в басейні, рятуючись від літньої спеки, і просто весело проводить час.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 12, 2019 at 5:47am PDT

До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю Агаларов розповів про дітей і про те, якими б хотів бачити їх у майбутньому.

Я б хотів, щоб мої діти не мали досвіду розлучень. Щоб їх сім’ї не розпадалися. А якщо діти займуться мистецтвом, музикою, мені б хотілося, щоб вони мене перевершили. А якщо вирішать зайнятися бізнесом, їм буде складніше, ніж мені. Я намагаюся зробити все, щоб відповідати досягненням батька. А перед очима моїх дітей — позитивні результати вже не в першому поколінні, і від них будуть чекати більше. Головне завдання будь-якого батька — зробити так, щоб твої діти були щасливі. Навіть ціною того, що вони не продовжать розпочату тобою.

Фото на анонс: Instagram @eminofficial