Анастасія Цвєтаєва нудьгує по своєму справжньому розміром грудей

1195

Багатодітна мама Анастасія Цвєтаєва поділилася з передплатниками роздумами про те, як виглядає, на її погляд, ідеальна жіноча груди. Нагадаємо, 28 травня актриса стала мамою втретє. У знаменитості і її чоловіка Надава Ольгана на світ з’явився чудовий синочок, якого назвали рідкісним в Ізраїлі ім’ям Аківа.

Детальніше:Милота: Анастасія Цвєтаєва назвала ім’я новонародженого сина і показала його няню

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Молода матуся годує малюка грудьми – працює, як вона зізнається, «молочною фермою». Зрозуміло, в період лактації об’єм грудей збільшився, що навело Анастасію на думку про силіконовому бюсті. 37-річна актриса зізналася, що вона не хотіла б ставати володаркою пишних і великий, але ненатуральної грудей. І сумує за того скромного розміру, який у неї був раніше, до годування.

У сучасному суспільстві прийнято вважати, що якщо у жінки маленький розмір грудей, або груди втратила своєї молодіжної пружності після пологів, то вона автоматом зобов’язана мріяти про ідеальних силіконових сисях, — пише актриса в особистому блозі. — Ні в якому разі нікого не хочу образити, переконати або засудити. Але! Поки у мене годують другого розміру, плавно перетікають в третій, я відповідально заявляю, що сумую за своїм нульового розміру».

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Також мама Кузьми (13), Естер (6) і Аківи, яким завтра буде місяць, поділилася особистою думкою, чому вона не хоче йти до пластичного хірурга за силіконовими грудьми. Вийшло 10 аргументів.

  • З маленькими грудьми я виглядаю молодо. Якщо зробити хоча б 2-ий розмір, то з вічної дівчинки я перейду в розряд жЭнщины, виглядає на свій вік)))
  • Те ж саме стосується обсягів. З маленькими грудьми я завжди буду худенькою, навіть якщо додам в талії, стегнах і животі 5-10 кг, цього ніхто не помітить, а от якщо у мене буде груди, то це відразу візуально додає розмір, а то й два. Втрачається витонченість.
  • Після трьох кесаревих менше всього на світі мені хочеться мучити своє нещасне тіло. Різати, засовувати сторонні предмети в себе?! Ні вже, звільніть! Я краще пуш-ап одягну.
  • Я хочу бути здоровою! КРАСА В ЗДОРОВ’Я, а не штучної ідеальності. Чим менше маніпуляцій я роблю зі своїм тілом, тим менше ризиків йому нашкодити. Всі ці операції ще відгукнутися через багато років. А іноді і відразу відгукуються…
  • Мій чоловік обожнює мою груди і він категорично проти силікону. Я її теж люблю, навіть після пологів і гв (хоча звичайно вона не ідеальна). Ніколи не вважала свій розмір недоліком або причиною для комплексів.
  • Незважаючи на те, що збільшення грудей вважається дуже легкою операцією, це не так. І наслідків після цього теж може бути багато. Не обов’язково, звичайно, але можливо.
  • Я вважаю, що маленькі груди – це красиво і еротично.
  • Не всім чоловікам подобаються великі груди.
  • Тіло змінюється (пологи, скачки ваги, гормональні та вікові перебудови). І груди навіть з силіконом втрачає свою форму, обвисає, тому є багато шансів, що з віком доведеться міняти кулі, підтягувати чи збільшувати обсяг.
  • З маленькими грудьми дуже зручно спати на животі.
© Instagram @nastia_tsvetaeva

Не всі подписчицы Цвєтаєвої з нею погодилися.

Не поділяю Вашої категоричності! – заявила одна з користувачок Мережі. — Для деяких пластика — це можливість мати пропорційну фігуру, носити красиві купальники і які завгодно речі, розправити плечі і тримати поставу. А з приводу що-то з часом коригувати — рекомендації як для всіх: стежити за вагою і регулярно проходити обстеження. Але це норма для будь-якої жінки. Головне тут, як і в будь-якому іншому питанні, це почуття міри).

Зараз така хірургія, взагалі не видно і навіть на дотик натуральна. Головне, не переборщити з розміром, — висловилася інша передплатниць актриси.

Приєдналися до діалогу і володарки пишних грудей, мріють про те, щоб її форми були поменше:

А я зі своїм «E» і іноді «F» таким як ви, Настя, завжди заздрила!!! Якщо б у мене був такий розмір, в моєму гардеробі кожна друга річ була б з відкритою спиною 😻😻😻 це сама нездійсненна мрія! На животі лежати взагалі нереально! А про розмір одягу я взагалі мовчу! доводиться все купувати на 1 більше, інакше гудзички в натяг або взагалі відскакують🙈 і завжди здаєшся товщі, ніж є насправді в😥 а про біг навіть легкий, коли, наприклад, запізнюєшся і потрібно прискоритися, я взагалі мовчу.

А на ваш погляд, яка груди краще – маленька чи велика?

Читайте також:

  • Анастасія Цвєтаєва поділилася невідомими фактами про пологи в Ізраїлі
  • Реальна історія: «Комплексую через маленькі груди…»
  • Що робити, якщо у мами болить груди
Фото на анонс: Instaggram @nastia_tsvetaeva