Анна Хилькевич розповіла, як помітно схуднути за 5 днів

594

Зірка серіалу «Універ» Анна Хилькевич виховує двох дочок – 3-річну Арианну і крихітку Марію. Дивлячись на фігуру Анна Хилькевич зараз, складно припустити, що нещодавно вона виношувала доньку: плоский животик зовсім не видає слідів вагітності.

Її фігура – результат посиленої роботи над собою. Зірка кіно займається так, що навіть може обходитися без тренера, про що розповідала в своєму блозі.

За цей час я нарешті навчилася займатися спортом самостійно)) 💪🏾спасибі моєму колишньому тренеру, що не склав мені програму тренувань на час моєї відсутності в Москві 🤷🏼♀️☺️ це пішло мені на користь😋

© Instagram @annakhilkevich

Які вправи виконує актриса:

  • біг на біговій доріжці,
  • присідання з обважнювачем.

Анна Хилькевич під час тренування активно користується фітнес-гумкою. За допомогою цього спортивного аксесуара, надітого на щиколотки, навантаження на м’язи значно зростає. Вправи з фітнес-гумою:

  • підйом стегон і сідниць лежачи на спині,
  • вправа для ніг – «ножиці»,
  • стрибки з махами руками і ногами,
  • планка на ліктях з виконанням махів ногами, зігнутими в колінах,
  • віджимання від підлоги при напівзігнутих ногах,
  • махи ногами біля стійки – вбік і назад,
  • вправа на прес,
  • нахили зі штангою.

View this post on Instagram

A post shared by Анна Хилькевич (@annakhilkevich) on Jan 26, 2019 at 12:55am PST

Однак є й більш простий спосіб позбавитися від зайвої ваги, до якого, до речі, вдаються і багато інші актриси і моделі, і це – кетодиета.

Якийсь час тому я вирішила попрацювати над своїм харчуванням і очиститися)) для початку я вибрала собі кето-дієту: фішка в тому, що при її дотриманні відбувається швидке спалювання підшкірного жиру, але м’язова маса залишається незаймана💪🏽(вуглеводів в меню мінімальна кількість, основу складають білки і жири тваринного походження) причому відбувається це в найкоротші терміни. Ось так у мене і сталося — через 5 днів, я вже була схожа на «Аню в перших сезонах універу»😂 жарт)) майже! Адже брови я не стала вищипувати👌🏻😝 А сьогодні у мене 2й день детокс(всього буде 3): я п’ю тільки смузі і воду.Цікава штука, скажу я вам!) чоловік свариться, жирок тане, токсини виходять, сила волі зростає 💪🏽😝 людина може довести себе до чого завгодно за бажання))) 🤷🏼♀️🤗😝 зараз ще деньок смузі і привіт бургери😝😂

© Instagram @annakhilkevich

Ольга Куриленко, дівчина Джеймса Бонда в одній із кінострічок про пригоди Агента 007, також дотримується такої дієти, про що розповіла шанувальникам у своєму блозі:

Тим, хто схильні до повноти допоможе тільки кетодиета*. Поєднання білків з корисними жирами і майже ніяких вуглеводів!!! Льон, я думаю, ти знаєш про що я, так? – заінтригувала своїм коментарем Куриленко. – На рахунок спорту, щоб не росли м’язи на ногах, просто потрібно знати, які вправи робити. Хороший тренер це знає. Найголовніше-розуміти, що не спорт прибирає вагу, а ХАРЧУВАННЯ. Спорт тільки дає тонус. Ви можете хоч ночувати в спортзалі — якщо ви погано харчуєтеся і їсте багато «поганих» вуглеводів, ніяких змін ви не побачите.

© Instagram @olgakurylenkoofficial

Модель Олена Пермінова також розповідала, що воліє щось легке на сніданок, наприклад, вона їсть авокадо і червону рибу з зеленню на тостах з хліба з зеленої гречки. Олена обожнює такий хліб і пропонує перед їжею злегка підсмажити його в тостері, щоб розкрити смак.

© Instagram @lenaperminova

Проте довго на такій дієті сидіти не рекомендується, оскільки і про вуглеводах не варто забувати. Про дослідження, опублікованому в журналі The Lancet, нещодавно написала у своєму особистому блозі дієтолог Альбіна Комісарова:

Хочу сьогодні поговорити про свого болю: вуглеводах в раціонах худнуть.Замість того, щоб виключати з раціону транс-жири, скорочувати споживання доданого цукру, насичених жирів, чомусь весь удар приймають на себе складні вуглеводи.Серпневий метааналіз, опублікований в журналі The Lancet, був присвячений вивченню впливу кількості споживання вуглеводів на рівень смертності. І з’ясувалося, що як низький(менше 40%), так і високий (більше 70%) кількість вуглеводів асоціювалося з високим рівнем смертності.Ідеально: 50-55% від добового раціону

© Instagram @michael_dasha

Читайте також:

  • Спроба розсекретити: Анна Хилькевич показала нове фото з обома дочками
  • Спритний малюк: Анастасія Шубская показала, як син активно повзає
  • «Намагається повзати і перевертається»: Анастасія Костенко розповіла про перші успіхи доньки
Фото на анонс: особистий блог зірки