Як заморозилась: Катерина Вуличенко показала своє фото, зроблене 17 років тому

758

Популярна актриса і молода матуся Катерина Вуличенко вирішила не слідувати вірусного флешмобу в Мережі, коли користувачі активно діляться своїми старими фотографіями. І висловила особисту думку з цього приводу.

Всі викладають свої постарені фотки, а мене це зовсім не приколює) ну навіщо? – поцікавилася у передплатників актриса. – Я викладу свої фотки в 22 роки! Нехай буде такий флешмоб 😹 тому що я завжди хочу залишатися молодою і красивою.

© Instagram @vulichenko

Читайте також:Як сестрички: дочка Катерини Вуличенко зростає копією мами

Виявилося, що багато зіркові друзі актриси її підтримали:

Ми з тобою сьогодні не змовляючись))) я причому теж саме у 22 роки виклала свою стару фотку😄 ось що значить відчувати один одного на відстані (Анастасія Цвєтаєва)

Мене це страшенно дратує! В чому суть? Треба робити світ красивішим, а не так! (Анастасія Трегубова)

Передплатники Вуличенко також виявилися солідарні з нею:

Правильно, старість прийде сама, а от молодість не повернеться. Як би ми не старалися. Так що не треба поспішати туди, куди час нас і без нас приведе. Насолоджуйтеся молодістю і красою тут і зараз. Довше залишатися молодою і красивою

Катюш,думала одна я не розумію навіщо вони це роблять!Мені здається, ви зараз навіть гарніше,ніж 22 роки. Ви не просто красива у вас якась особлива родзинка!

© Instagram @vulichenko
© Instagram @vulichenko

Читайте також:«Немов пустотлива дівчисько»: Марина Александрова показала фото без макіяжу

Дійсно, порівнюючи фотографію Катерини Вуличенко 17-річної давності і її нинішні знімки, можна відзначити – актриса не змінилася. У чому її секрет? Знаменитість регулярно розповідає про те, як стежить за своєю фігурою і зовнішністю.

Мені дуже подобається енергійно рухатися під музику. Траплялося, що я навіть в один день ходила на два групові заняття з танців, які йшли без перерви, – зізнавалася раніше актриса.

Я вже давно прийшла до роздільного харчування. Причому зробила це інтуїтивно. І коли всі почали обговорювати, як це правильно, я зрозуміла, що давно так харчуюся: м’ясо не їм з картоплею або макаронами, тільки з овочами, сир з фруктами або помідорами, яйця — тільки з овочами. І відчуваю себе чудово, тому що при такій системі вся їжа легко засвоюється.

Зранку випиваю склянку теплої води натщесерце, і дитину до цього привчила — так порадив лікар-гастроентеролог, коли я повела доньку на огляд. І тільки через 20 хвилин перший прийом їжі. Є люди, які снідають кави і сигаретою, я от якраз люблю щільні сніданки. Зазвичай це або сир зі сметаною, або вівсяна каша, або пара яєць круто. У мене трапляється такий напружений графік, що за весь день я встигаю тільки поснідати. Тому можу собі дозволити повноцінне «обідній» блюдо — шматок м’яса з салатом. Якщо ви любитель солодощів, то шматочком торта або шоколадом краще ласувати вранці — тоді проблем з фігурою не виникне. На обід з’їдаю суп — це корисно, і знову ж рибу або м’ясо з овочами. Зате ввечері я намагаюся взагалі не вечеряти. А ще я проти перекусів. Якщо хочеш їсти — сядь і співаєш нормально.

© Instagram @vulichenko

А ви состаривали свої фотографії?

Фото на анонс: Instagram @vulichenko