Аніта цой повернулася з туреччини на інвалідному візку

224

Нещодавно аніта цой вирушила до туреччини на зйомки кліпу «п’ятий океан». Фанати вже готувалися оцінити нове відео і обдарувати співачку компліментами, але в план втрутилася фатальна випадковість. Зі спекотної країни зірка повернулася в інвалідному кріслі, чим не на жарт перелякала аудиторію.

Сумною історією знаменитість поділилася в instagram. Виявилося, що під час зйомок співачка отримала травму. За словами цой, щоб ролик вийшов якісним, артистам доводиться сильно старатися, тому садна і удари, отримані на майданчику, — це не рідкість. Але цього разу ситуація була серйознішою.

» як же все-таки буває прикро, коли раптом випадково на рівному місці підвертаєш ногу і отримуєш собі тріщину в ступні. Опиняєшся в лікарні і розумієш, що до шоу „п’ятий океан“ залишилося всього 4 тижні, а тобі лікарі кажуть, що 4 тижні ні в якому разі не можна ходити на підборах», — розповіла вона.

Проте знаменитість не втрачає оптимізму і сподівається, що нога швидко заживе і шоу відбудеться. Також цой жартома назвала себе «шедевром везіння» і помітила, що у неї виходить абсолютно все — і талановито зніматися в кліпі, і граціозно підвертати ногу. Бадьорий настрій зірки викликає щире захоплення.

Еліна гусєва