Апаратні методики: лазерне шліфування обличча

1272


Недосконалості шкіри можна умовно розділити на дві категорії. До першої відносяться структурні недоліки: викликане процесами старіння опущення тканин, втрата тургору і пружності, зниження рівня зволоженості в результаті нестачі гіалуронової кислоти, глибокі зморшки. Всі ці дефекти пов’язані зі зміною складу і будови клітин епідермісу і усуваються різними ін’єкційними і апаратними методиками омолодження і б’юті-терапії. Більш докладну інформацію можна отримати за посиланням на сайті та записатися на процедуру.

Що стосується другої категорії, до неї відносяться дефекти, що виникають в результаті механічних пошкоджень або перенесених інфекційних захворювань, а також захворювань, викликаних порушеннями гормонального фону — такими, як, наприклад, акне. Сюди ж можна віднести і мімічні зморшки — адже вони за своєю суттю нічим іншим, як результат механічного впливу лицьових м’язів на шкіру.

Найчастіше причиною невдоволення зовнішнім виглядом, що спонукає звернутися до лікаря-косметолога, стають різних видів рубці. Сліди, які не виходить нейтралізувати засобами косметики, можуть залишитися після вітряної віспи, вугрових висипань; кератоми, папіломи і бородавки, постопераційні рубці теж здатні помітно зіпсувати настрій. Крім того, в результаті дитячих травм або аварій на шкірі можуть залишитися шрами, на косметичну маскування яких також доводиться витрачати величезну кількість зусиль, особливо коли вони розташовуються на обличчі.

Оптимальним вирішенням проблеми з видалення шрамів і рубців різного походження може стати лазерне шліфування обличча — апаратна косметологічна процедура, суть якої полягає в «випаровуванні» верхніх дермальних шарів разом з рубцевої тканиною. Лазерна шліфовка шкіри обличча, будучи свого роду агресивним зовнішнім впливом, запускає захисні механізми регенерації в організмі, і на ділянці, яка зазнав впливу лазера, незабаром формується нова шкіра — спочатку чутлива, але з часом все менше і менше вразлива. Коли процес реабілітації завершується, пацієнт може похвалитися оздоровленною шкірою — оновленою і, найголовніше, без рубців і шрамів.
Лазерна шліфовка обличча постакне дуже популярна у молодих пацієнтів; серед пацієнтів у віці старше 45 років особливо затребувані процедури лазерної шліфовки обличча для усунення гіперпігментації.

Протипоказаннями до лазерної шліфовці є такі захворювання,

  • як вітіліго,
  • склеродерма,
  • псоріаз,
  • схильність до утворення келоїдних рубців.
  • Протипоказана процедура при вагітності та годуванні груддю, цукровому діабеті, хронічних захворюваннях в стадії загострення.

Вартість лазерної шліфовки облича визначається в залежності від цілей, які переслідує пацієнт. Ціни на лазерну шліфовку можуть варіюватися в різних салонах, проте слід пам’ятати, що в першу чергу це медична процедура, яку проводить хоч і косметолог, але саме лікар. Тому, щоб не поповнювати ряди «незадоволених клієнтів», які доводять розміщеними фото, як лазерне шліфування обличча їх «знівечило», потрібно ставитися до процедури в першу чергу як до лікувальної і довіряти свою шкіру тільки висококласним і перевіреним фахівцям.