Які шпалери в моді в цьому році кращі рішення для красивого і функціонального інтер’єру

790

6-24-2021

  • Шпалери, мало того, що не виходять з моди, є одним з головних трендів 2021 року. Використовуючи їх на стінах або стелі, ви можете легко змінити характер інтер’єру. Для сміливих аранжувань найкраще вибирати шпалери великого формату, що нагадують картини, або моделі, прикрашені багатими рослинними, геометричними або арт-деко візерунками. У природні і мінімалістські інтер’єри добре підійдуть шпалери в нейтральних тонах або з ефектом омбре. Звертайтеся за посиланням шпалери купити недорого та обирайте за своїм смаком в інтернет магазині Litoceramica. На сайті Ви також знайдете інформацію про мережу Leoceramika та адреси магазинів майже по всій території України.

Шпалери для спальні: дизайн 2021 року великого формату

Серед пропозицій виробників шпалер на 2021 рік з’явилося багато широкоформатних варіантів, званих фресками. На відміну від популярних протягом багатьох років фотошпалер, в поточному сезоні користуються популярністю моделі з репродукціями від руки, особливо акварельних картин, наприклад, з жанровими сценами або природою. У цій категорії дуже модно також будуть натхненні японською філософією вабі-сабі, що імітують пошкоджену стіну, наприклад, з відпадаєчою штукатуркою, патьоками або потертою фарбою.

Модний дизайн шпалер 2021 року в стилі 50-х і 60-х рр. — геометричні візерунки

На думку дизайнерів інтер’єру, використання впорядкованої структури геометричних візерунків цілком доречно. У цьому році виробники шпалер обов’язково запропонують моделі, натхненні стилістикою mid-century modern і, отже, середини xx століття. Який модний дизайн шпалер 2021 варто розгледіти? поряд зі складними візерунками в пастельних тонах, серед новинок будуть також шпалери в простих візерунках, заснованих на колах або кривих, в сильних і дуже модних кольорах, взятих з попередньої епохи.

Розгляньте варіанти в таких кольорах, як гірчична жовтизна, теракотово-помаранчевий, темно-синій, оливковий, нефритово-зелений, а також шоколадно-коричневий або тепло-сірий. Серед хітів 2021 року також будуть монохромні шпалери з геометричними візерунками, наприклад, з повторюваним або з асиметричним малюнком. Чорно-білі шпалери будуть особливо хорошим вибором для людей, які хочуть оживити інтер’єр, не обов’язково привносячи в нього кольору.

Квіти і листя-флористичні шпалери

Флористичні шпалери красуються в дизайні інтер’єру вже кілька сезонів. Чи підготували виробники в цій категорії новинки? безумовно, так, оскільки зображення відходять від старомодних вікторіанських складних візерунків рослин на користь великих і сильних прикрас з квітами або листям у головній ролі. Цікаво, що все частіше відмовляються від флористичних шпалер в сильних темних тонах на користь пастельних кольорів.

На шпалерах 2020 року можна знайти особливо модні відтінки жовтого (наприклад, гірчичного, побіленого), рожевого (порошкоподібного) і зеленого (м’ятного, шавлієвого). Серед пропозицій, поряд з модними квітами півонії або бананового листя, будуть в першу чергу дикі квіти, наприклад, запашний горошок, бузок, папороті, маки і навіть чортополох. На вершині популярності також будуть візерунки, що зображують дуети рослин і тварин. Тому в колекціях на 2020 рік не бракує в шпалерах з колібрі, папугами, павичами або фламінго серед екзотичної рослинності, а також з метеликами, літаючими в кольорах.

Шпалери з металевим блиском

Металевий бум буде супроводжувати дизайнерів інтер’єру в 2021 майже у всіх інтер’єрах. У ванній кімнаті його можна знайти на плитці, на кухні, а у вітальні, кабінеті або спальні — на шпалерах. Модні шпалери для вітальні або для спальні 2021-це моделі, що імітують металеві поверхні, наприклад, листа або пластини з міді, латуні або золота. У майбутньому сезоні поряд з металами теплого кольору, безумовно, буде олово. Все більш популярним в 2020 році стане використання шпалер з рослинними, багаторазово опуклими візерунками, збагаченими елементами, пофарбованими глянсовою, золотою або латунною фарбою.

Ще один спосіб вибрати металеві елементи на шпалери для стін-використовувати моду для стилю арт-деко. Всі відомі виробники шпалер в пропозиціях на 2020 рік підготували шпалери з блискучими візерунками в стилі 20-х років xx століття. Модні шпалери для стін 2020 включають в себе моделі з темним (наприклад, темно-синій, темно-зелений, чорний) або світлим (наприклад, вершковому, бежевому або світло-зеленому) фоном з привабливими, зробленими за допомогою тонких, блискучих штрихів складними, але симетричними і повторюваними геометричними візерунками.

3d настінні шпалери-тенденції 2021

У 2020 році серед тенденцій декору стін часто з’являються і тривимірні шпалери, тобто 3d. У пропозиціях виробників можна знайти не тільки великоформатні фрески природи, але також зображують реально виглядають і справляють враження тривимірності простору або предмети, наприклад, двері або вікна. Серед нових шпалер на 2020 рік в основному з’являються геометричні 3d-шпалери. При правильному застосуванні кольорів, форм, гри світла і тіні, при нанесенні їх на стіни здається, що плоска поверхня стає опуклою. Цей тип декору найкраще використовувати в просторому приміщенні і тільки на одній стіні, наприклад, у вітальні біля дивана, в їдальні за столом або в спальні за узголів’ям ліжка.

Терраццо — шпалери з імітацією мозаїчної підлоги: новий дизайн 2021

Терраццо буде супроводжувати вас в дизайні інтер’єру і в 2021 році. Люди, які не хочуть вкладати в цю не найдешевшу обробку стін або в майбутньому хочуть легко змінити дизайн інтер’єру, можуть вибрати шпалери з малюнком терраццо. Які візерунки кольору терраццо будуть домінувати в сезоні 2021? більшість виробників пропонують варіанти в світлих пастельних тонах. Нейтральний фон, наприклад, бежевий або в теплому сірому відтінку, дозволяє блискуче виставляти друковані, дрібні, кольорові камінчики – рожеві, білі, темно-сірі, помаранчеві, сині або зелені.

У 2цьому році в категорії шпалер вас чекає безліч цікавих варіантів. Вибирайте на свій смак, щоб цікаво прикрасити будь-яку кімнату будинку.