Африка ні при чому: стало відомо, чому Меган Маркл так рано виходить з декрету

1022

Робота кличе! Так вирішила Меган Маркл, і 12 вересня вона знову повернеться до своїх офіційних обов’язків. Перше, чим займеться герцогиня Сассекская – представить капсульну колекцію жіночого одягу, яку створювала разом зі своєю подругою-дизайнером Мішею Ноноо.

Детальніше:Мода по-королівськи, доступна всім: Меган Маркл випустить свою колекцію одягу

Нагадаємо, лінійка адресована підопічним благодійної організації Smart Works, патронаж над якою Меган Маркл здійснює з січня 2019 року. Мета – надання допомоги безробітним жінкам, які прагнуть повернутися в професію, шляхом надання безкоштовної одягу і проведення співбесід.

Коли ви входите в простір Smart Works, вас зустрічають стелажі з одягом і безліччю сумок та взуття, – написала Меган у вересневому випуску British Vogue, який вона займалася в якості запрошеного редактора. – Іноді однак це може бути попурі з невідповідних розмірів і кольорів, не завжди правильний стилістичний вибір або діапазон розмірів.

© Instagram @sussexroyal

Щоб допомогти в цьому, я попросила Marks & Spencer, John Lewis & Partners, Jigsaw і моїх друзів, дизайнера Mischa Nonoo, створити капсульну колекцію більш класичних варіантів гардеробу для робочого одягу, – додала вона. – Продовжуючи цю ідею, багато брендів погодилися використовувати модель «один за один»: для кожного предмета, придбаного клієнтом, один пожертвуется на благодійність. Це не тільки дозволяє нам бути частиною історії один одного, але і нагадує, що ми разом.

© Instagram @sussexroyal

Читайте також:Меган Маркл назвала улюблену дитячу книжку, яку обов’язково прочитає синові

Що буде в капсульної колекції? Поки що це секрет. Однак, знаючи те, що над колекцією працювала Міша Ноноо, можна припустити, що не обійдеться без классическойю сорочки. Як відзначають зарубіжні видання, цей предмет гардероба був частиною нью-йоркської дизайнерської колекції Easy 8, що складається з восьми чорно-білих фігур, які можна змішувати і поєднувати, щоб створювати 22 різних образу.

© Instagram @mishanonoo

Нагадаємо, розробка благодійної модної колекції проходила під час вагітності Меган Маркл. Це обставина вразило й захопило багатьох користувачів Мережі, адже очікування малюка зазвичай вносить корективи в робочий процес. Однак герцогиня Сассекская впоралася, а її з принцом Гаррі первісток, Арчі Харрісон, з’явився на світ 6 травня цього року.

© Instagram Twitter.com @scobie

Цікаво порівняти і час, що провела в декретній відпустці Маркл з тим, що був у Кейт Міддлтон. Після народження принца Джорджа герцогиня Кембриджська тимчасово не виконувала свої офіційні обов’язки 2 місяці, після появи на світ принцеси Шарлотти – 4. Перерва в роботі після народження молодшої дитини, принца Луї, склав майже півроку.

Фото на анонс: Instagram @themegmarkle