У 3-річної доньки Катерини Климової є конячка, як у принца Джорджа

1051

Яку іграшку люблять всі малята? Конячку-гойдалку, адже це так весело! Є така забава і у 3-річної доньки популярної актриси театру і кіно Катерини Климової.

Фрагментом відео про те, як маленька Белла гойдається туди-сюди, її зіркова мама продемонструвала у своєму особистому блозі. Може бути, дівчинка грала в принцесу? Образ був відповідний – біле ошатне плаття і ободок з величезним бантом на волоссі.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 2, 2019 at 4:01am PDT

© Instagram @klimovagram

Зазначимо, що конячка, на якій гойдалася Белла, не схожа на сучасні зразки. Припустимо, що це вінтажний іграшка. Якщо це так насправді, сподіваємося, що Катерина Климова детальніше розповість історію появи гойдалки в сім’ї.

Читайте також:Відео: молодша дочка Катерини Климової зачарувала шанувальників

Коник-гойдалка – найулюбленіша іграшка і у дітей у багатьох інших зоряних сім’ях. Є вона у маленької Мії, дочки Рити Дакоти і Влада Соколовського.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 24, 2018 at 12:32am PDT

Раніше катався на конячці-гойдалці і Саша, син Яни Рудковської та Євгенія Плющенка.

View this post on Instagram

A post shared by Alex Plushenko (@gnomgnomych) on Mar 4, 2016 о 10:22pm PST

Грає в конячку і королівська дітвора. Дерев’яна конячка була у дітей королеви Єлизавети II. І у юних принців Вільяма та Гаррі були персональні скакуни.

Детальніше:Цікаво: улюблена іграшка всіх малюків в королівській родині

Є конячка-гойдалка і у принца Джорджа. Цю іграшку первістку Кейт Міддлтон подарував свою президентську перебування Барак Обама. У 2016 році лідер США здійснював офіційний візит до Великобританії і зробив подарунок маленькому принцу.

© Instagram @royalsofgreatbritain

Конячку в подарунок на день народження отримала і Кармен Болдуін – дочка актора Алека Болдуіна і його дружини Хіларі. Спочатку дівчинка мріяла про інше – вона попросила у батьків «справжнього, живого, чарівного єдинорога». Всі маленькі дівчатка люблять єдинорогів. Але потім прохання змінилася на «поні», і батьки не змогли встояти перед такою милою проханням. Алек і Хіларія підійшли до питання серйозно і купили нехай не справжню конячку, зате таку, на якій можна пересуватися – поні на коліщатках. Подивіться, як іменинниця на ньому «скаче»!

View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Aug 26, 2018 at 6:39am PDT

А у вашого малюка є конячка-гойдалка?

Фото на анонс: Instagram @klimova_queen, @klimovagram