Бабушкіна копія: внучка Софії Ротару стає все більше схожою на неї

1158

Софія Ротару — щаслива мама і бабуся: в інтерв’ю легенда сцени не раз підкреслювала, що саме рідні люди завжди надихали її і додавали сил для такої довгої та успішної кар’єри. До речі, всупереч артистичної традиції, заміжня Софія Ротару була лише одного разу. З чоловіком Анатолієм Євдокименком вони зуміли зберегти теплі відносини до самого моменту його відходу з життя.

Ймовірно, саме величезна любов стала підставою для того, щоб онуків назвали в честь бабусі і дідусі. Молодші Софія і Анатолій теж присвятили себе музиці. Онук ж пробує себе у професії ді-джея.

©Instagram @sofiarotaru.official

Сьогодні люблячий син співачки Руслан Євдокименко — поділився у своєму особистому блозі знімками мами і дочки, привітавши двох Софій з іменинами:

Сказати, що пощастило — нічого не сказати! З іменинами, мої дорогі й улюблені Софії! Будьте щасливі!

©Instagram @rusevdokimenko

Шанувальники тут же приєдналися до привітань, зазначивши, наскільки сильно внучка схожа на свою бабусю:

Здоров’я, щастя і миру Вашим СОФИЯМ.🍁🍁🍁🌻🌻🌻🌞🌞🌞

З іменинами, дорогі, Софії😍😘 Як же ви схожі!

Вітаємо 💐💐💐🎈🎈🎈🎈👏👏👏

До речі, навесні цього року онук народної артистки відзначила 18-річчя. Привітати юну співачку і модель приїхали всі самі близькі: тато, мама, рідний брат Анатолій і молодий чоловік іменинниці. В цей день син Ротару поділився у своєму блозі теплим знімком з святкування:

Сім’я в зборі! Вітаємо Софію з повноліттям! 👸🏼🎉❤️

©Instagram @rusevdokimenko

Звичайно ж, не обійшлося без теплих вітальних слів від зіркової бабусі:

З Днем народження моє сонце! Щастя, любові та удачі! Я тебе дуже люблю! ❤️

©Instagram @sofiarotaru.official

До речі, не так давно Софія Ротару викладала сімейні фотографії в свій особистий блог, і, варто визнати, співачка виглядає приголомшливо. Здатність зберігати молодість – її вічна таємниця.

Фото на анонс: © Instagram @sofiarotaru.official