Майбутня артистка: донька Юлії Пересільд заспівала «Зозулю» Викторая Цоя

1184

34-річна Юлія Пересільд – не тільки успішна артистка, але і мама двох чарівних доньок. Старшій, Ганні – 10 років, а молодшій Марії – 7. Обидві дівчинки з’явилися в союзі актриси з відомим режисером Олексієм Учителем.

Довгий час Юлія та Олексій приховували свої стосунки від громадськості і лише в 2017 році Пересільд зважилася зізнатися, що їх з Учителем пов’язують не лише робочі стосунки. Зазначимо, що у режисера, крім дочок, є дорослий син Ілля від шлюбу з Кірою Саксаганської.

Instagram @juliaperesild

Відомо, що старша дочка зірки росте дуже творчої дівчинкою. У листопаді минулого року Юлія розповіла своїм численним шанувальникам, що Ганна серйозно захоплюється бальними танцями, і опублікувала відео з дівчинкою.

Дорогі друзі! Моя Аня пристрасно захоплена бальними танцями. І уже чимало досягла успіху в цьому мистецтві. І єдине, чого не вистачає нам для повного щастя, це партнера, захопленого, вільного і творчого хлопчика.

Відгукніться хлопчики, батьки, тренери! Ми чекаємо тебе, наш партнер!!! — написала зіркова матуся.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Пересільд Julia Peresild (@juliaperesild) on Nov 23, 2018 at 1:38am PST

А сьогодні Пересільд порадувала шанувальників новим талантів її старшої дочки. Виявилося, що Анна також і гарно співає. Відео з виступом дівчинки артистка також виклала в особистому мікроблозі.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Пересільд Julia Peresild (@juliaperesild) on Jul 12, 2019 at 1:06pm PDT

Фолловери знаменитості буквально засипали її спадкоємицю захопленими коментарями під відео:

Боже… Як Аня співає… Особливо подобається в її виконанні «Кукушка»… Аж на сльозу пробиває!

Аняяяя♥️ яка молодець!!! Як круто співає і танцює😍талант🌟🌟🌟

Яка вона талановита!!!!!!! Вся в маму!!! Майбутня артистка!!!

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Пересільд Julia Peresild (@juliaperesild) on May 9, 2019 at 2:49am PDT

А ось про хобі молодшої доньки Юлія воліє не говорити, незважаючи на постійні розпитування передплатників. Правда, нещодавно стало відомо, що незабаром дівчинка візьме участь у зйомках нової картини Олексія Учителя з робочою назвою «47. Цой»

До речі, раніше в одному з інтерв’ю Пересільд зізнавалася, що у неї з дочками прекрасні відносини і повне взаєморозуміння.

Мені пощастило з дітьми. Коли я приходжу додому, няні, іграшки — нічого цього немає. Головна іграшка — я. І гра в хованки або в конячки в сім ранку, або пробудження в дві години ночі, щоб поговорити… Звичайно, це складно: встати о сьомій ранку після важкого вистави напередодні і поскакати по дому конячкою. Але я їм за це вдячна. Коли я з дітьми, я не просто відключаю телефон — я забуваю про його існування, — розповідає актриса про своїх дочок.

© Instagram @juliaperesild
Фото на анонс: особистий блог зірки.