Бажання поспати проти печива: Галина Юдашкіна показала смішне відео з молодшим сином

873

Чарівна зоряна матуся і успішна бізнес-вумен Галина Юдашкіна зараз насолоджується сімейним відпочинком на курортах Ізраїлю разом з синами — 3-річним Анатолієм і Аркадієм, якому всього рік і чотири місяці. Галина регулярно ділиться відпускними кадрами і, судячи з ним, зоряне сімейство більшу частину часу проводить на пляжі, насолоджуючись сонцем і морем.

Дети Галины ЮдашкинойФото: Instagram @gyudashkina

Анатолій і Аркадій дуже підросли за це літо і стали головними зірочками особистого блогу їх знаменитої мами. Кожна фотографія з ними набирає десятки тисяч лайків і добрих коментарів.

Дети Галины ЮдашкинойФото: Instagram @gyudashkina

У ці вихідні Галина порадувала шанувальників забавним відео з участю Аркаши.

Спить і їсть)))) — з гумором підписала Юдашкіна.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 10, 2019 at 10:42pm PDT

Захоплені шанувальники дякують їй за те, що регулярно ділиться хронікою дорослішання синів, і залишають компліменти маленькому Аркаше.

До речі, Юдашкіна навіть у відпустці не дозволяє собі розслабитися і набрати зайві кілограми. Днями співачка поділилася в особистому блозі своїми порадами і лайфхаками, як підтримувати форму на відпочинку. Наприклад, Галина зізналася, що завжди бере з собою гумку для силових тренувань, адже місця у валізі вона не займає, а регулярна тренування з нею — відмінна прокачування сідниць і ніг. Також вона порадила не відмовлятися від смачних страв на відпочинку, проте запропонувала чергувати розвантажувальні дні і повноцінне триразове харчування.

До речі, перший літній місяць зоряні спадкоємці провели в Підмосков’ї, на дачі у бабусі Марини Володимирівни і дідусі Валентина Абрамовича. Крім спільних ігор в будиночку на дереві, який хлопцям подарувала бабуся минулої осені, Толя і Аркаша допомагали збирати врожай огірків і з задоволенням куштували їх.

Сын Галины ЮдашкинойФото: Instagram @marinayudashkina

Нагадаємо, що Анатолій і Аркадій з’явилися на світ у шлюбі Галини Юдашкиной і Петра Максакова, онук Народної артистки Росії Людмили Максаковою і правнука легендарного радянського посла в Америці Анатолія Добриніна. Зіркова пара набрала офіційний союз в 2014 році. А в червні 2015 року пара обвінчалася. На розкішній весіллі зібралися безліч знаменитих гостей, ведучим свята став Микола Басков.

Свадьбы Галины ЮдашкинойФото: Instagram @gyudashkina

Читайте також:

  • Галина Юдашкіна показала, як допомагає бабусі на грядках її молодший син
  • Одна особа: молодший син Галини Юдашкиной все більше стає схожий на знаменитого діда
  • Майбутня зірка? Галина Юдашкіна віддала 2-річного сина на курси акторської майстерності
Фото на анонс: Instagram @gyudashkina