Банда в зборі: Єва Лобода і Амелі Ревва весело проводять час з дітьми Максима Галкіна

1070

Шоумен Максим Галкін у своєму блозі регулярно радує шанувальників фотографіями та відео з дітьми: разом з Аллою Пугачовою вони виховують п’ятирічних двійнят Єлизавету і Гаррі. Хлопці ростуть дуже товариськими і творчими: вони вивчають іноземні мови, малюють і танцюють.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jun 15, 2019 at 8:25am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jun 20, 2019 at 2:35am PDT

Сьогодні на сторінці щасливого батька з’явилося фото, на якому зображені не тільки його спадкоємці, але і дітлахи інших зірок: Світлани Лободи і Олександра Ревви:

З добрим ранком! Вчора до нас в гості завітали друзі. Діти були щасливі! На першій фотці подружки: Єва Лобода, Амелі Ревва і Ліза Галкіна, на другий їх танцювальна імпровізація, на третій Єва, Амелі, Ліза і Гарік. Всім хорошою тижня!

© Instagram @maxgalkinru
© Instagram @maxgalkinru

Шанувальники були щасливі побачити зіркових дітлахів на одному фото: за годину знімок зібрав практично сто тисяч лайків і величезна кількість коментарів:

Як же приємно спостерігати за життям ваших красивих, розумних і небалованных дітей. Мені здається вся країна їх любить. Мабуть, єдина відома родина, яка не викликає у людей подразнення, заздрощів і злоби. А все від того, що розумні ви люди, і ведете себе по-розумному. Щастя вам!

Ліза все більше і більше стає схожою на маму 😍♥️

Прекрасна сім’я, і чудові діти 👍🔥Одне захоплення, супер супер 💯 ❤🙏))))))) ✌

Дорослі теж повеселилися від душі: в гостях у знаменитої родини були Світлана Лобода і її продюсер Нателла Крапівіна, Олександр Ревва з дружиною Анжелікою і друг сім’ї — дизайнер Ігор Гуляєв. Спільним фото поділилася і Анжеліка Ревва, подякувавши гостинне сімейство за прекрасний вечір:

Спасибі за цей недільний незабутній вечір в будинку, повному любові і дитячого сміху! Нехай так буде завжди!!!! 🙌🏽

© Instagram @angelikarevva

Світлана Лобода теж не залишилася осторонь, написавши теплі слова:

Алла Борисівна, Максим — Ваш будинок справжній острів любові і щастя❤️Спасибі за душевність і приголомшливий вечір. Нам з Евочкой вчора було дуже добре 🤲😇❤️

© Instagram @lobodaofficial

А для тих, кому цікаво, як пройшов виступ юних зірочок, Світлана поділилася відео:

View this post on Instagram

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on Jun 24, 2019 at 3:01am PDT

До речі, буквально днями гордий батько опублікував в особистому блозі відеоролик про те, як хлопці привітали папу і розіграли для нього ціле уявлення французькою мовою.

На численні прохання викладаю, як діти мене привітали з днем народження! За кадром залишилися традиційні вірші від Гаррі і Лізи. Вони подарували квіти та власноруч виготовлені листівки. А тут я розмістив цілу сценку, яку вони розучили французькою в якості бонусу до привітання, — похвалився успіхами близнюків Галкін.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jun 22, 2019 at 8:57am PDT

Нагадаємо, у спадкоємиці Олександра Ревви навіть є свій власний блог: в ньому мама дівчинки ділиться цікавими відео, адже дівчинка росте дуже артистичною.

View this post on Instagram

A post shared by ✰ 𝒜𝑀𝐸𝐿𝐼𝐸 𝑅𝐸𝒱𝒱𝒜 ✰ (@amelirevva) on May 4, 2018 at 2:55am PDT

Та й донька Світлани Лободи не відстає від своєї зіркової матусі: нещодавно співачка опублікувала у себе на сторінці відео з запальними танцями Євангеліни. Варто відзначити, що пластичністю дівчинка явно пішла в маму, з якою, мабуть, вона і бере приклад — рухається Євангеліна дійсно дуже красиво.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 11, 2019 at 3:48am PDT

Читайте також:

  • Ковбойське ретро: Світлана Лобода з дочкою вбралися в стилі family look
  • Ігрові будні: відео Максима Галкіна з дітьми стало хітом Мережі
  • Калинка-Малинка: Ліза і Гаррі Галкины влаштували плясовую на новій ігровій площадці
Фото на анонс: особистий блог зірки