Батьки і діди: принц Гаррі вперше показав портрет з принцом Чарльзом і малюком Арчі

1245

Сьогодні принцу Чарльзу виповнився 71 рік. На честь цієї події на офіційній сторінці герцогів Сассекских з’явився новий знімок з хрестин Арчі. На чорно-білому фото принц Гаррі тримає сина, а поруч стоїть його батько.

З днем народження, Його Королівська Високість принца Уельського — сер, тато, дідусь!

© Instagram @sussexroyal

Кейт Міддлтон і принц Вільям також привітали принца Чарльза з днем народження, опублікувавши серію знімків. На одному з них зображені дідусь Чарльз разом з піврічним принцом Луї і його мамою, Кейт Міддлтон.

Принц Чарльз с Кейт Миддлтон и принцем Луи© Instagram @kensingtonroyal

А герцог Йоркський поділився зворушливим портретом з братом з дитинства: фотографія була зроблена в 1960 році.

© Instagram @hrhthedukeofyork

До речі, рівно рік тому прес-служба королівського палацу повідомила про випуск колекції марок, присвяченій 70-річного ювілею Його Королівської Високості Принца Уельського. Марки, які містяться у спеціальному невеликому аркуші, зображують принца Чарльза, що виконує службові обов’язки, а також відобразили його в колі сім’ї.

Одна з марок включає в себе портрет принца, потім знімок з синами – герцогами Кембриджським і Сассекским, одягненими у форму королівських ВПС. На інших зображеннях принц Уельський зображений з дружиною – герцогинею Корнуольською, з синами в Поло-Клубі Сайренсестер парку, в замку Мей і зі школярами в Уельсі.

Марки к 70-летию принца Чарльза

Марки к 70-летию принца Чарльза

Марки к 70-летию принца Чарльза

Марки к 70-летию принца Чарльза

Марки к 70-летию принца Чарльза

Марки к 70-летию принца Чарльза

В минулому році до ювілею принца Чарльза офіційний фотограф британської королівської сім’ї Кріс Джексон зробив серію фотографій іменинника в колі найближчих. Була опублікована пара портретів на лавці біля резиденції принца Чарльза.

Новый портрет британской королевской семьи к юбилею принца Чарльза© Instagram @clarencehouse
Новый портрет британской королевской семьи к юбилею принца Чарльза© Instagram @theroyalfamily

Трохи пізніше в Мережу потрапили ще 2 фотографії: найкумедніший портрет принца Чарльза з синами, дружиною, невістками та онуками і ще одна обкладинка журналу The Sunday Times з спадкоємцем престолу і молодшим принцом.

Новый портрет британской королевской семьи к юбилею принца Чарльза© Instagram @thestmagazine

На одній з них маленький принц Луї зворушливо тягне ручки з свого дідуся, принцу Чарльзу. По кадру зрозуміло, що онук і дідусь дуже прив’язані один до одного.

Принц Чарльз и принц Луи© Instagram @thestmagazine
Фото на анонс: Instagram @sussexroyal